Ultima oră
LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au deschis scorul LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au deschis scorul
Octavian Vintilă, unul dintre cei mai apreciaţi comentatori de sport din România, a murit la 86 de ani Octavian Vintilă, unul dintre cei mai apreciaţi comentatori de sport din România, a murit la 86 de ani
Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte
VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova

Florinel Coman a semnat pe 5 ani! Anunţul momentului

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 20 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21130379/2/florinel-coman-fbb.jpg

Mihai Stoica a dezvăluit că Gigi Becali a decis să le prelungească înţelegerile celor mai importanţi jucători de la FCSB.

Omul de afaceri nu a stat mult pe gânduri, mai ales că nu acceptă să piardă jucători importanţi liberi de contract, şi le-a prelungit contractele lui Florinel Coman, Darius Olaru şi Ştefan Târnovanu. Celor trei le expirau înţelegerile cu formaţia ”roş-albastră” la finalul sezonului 2023 - 2024.

”Atenţie! Acum vreo lună Gigi a prelungit contractele lui Olaru, Coman şi Târnovanu. Au semnat pe 5 ani fiecare. Coman, Olaru şi Târnovanu au semnat contracte noi”, a declarat Mihai Stoica la OrangeSport.

Florinel Coman este cel mai în formă om de la FCSB, după ce a reuşit să facă diferenţa în multe meciuri din play-off în acest sezon, ultimul fiind chiar cel cu CFR, unde reuşita sa aducă cele trei puncte. El este cotat la 2,5 milioane de euro şi are 10 goluri şi 9 pase de gol în 42 de meciuri.

Darius Olaru, căpitanul formaţiei bucureştene”, este cotat la 5,3 milioane de euro şi a reuşit un gol şi 8 assist-uri, în 45 de meciuri jucate în acestă stagiune.

Ştefan Târnovanu a bifat 47 de meciuri în acest sezon, în poarta lui FCSB, unde este titularul incontestabil. El este cotat la 1,5 milioane de euro.

FCSB a rezolvat problema fundaşului central

Joonas Tamm (31 de ani) are şanse mari să rămână la FCSB şi în sezonul viitor. Cei de la Sportmedia scriu că Gigi Becali vrea să îi prealungească acordul cu cel puţin un sezon.

Tamm este om de bază în actuala stagiune, fiind utilizat în 43 de partide, chiar dacă în anumite momente a dat senzaţia de nesiguranţă.

Estonianul a trecut în carieră pe la: Tulevik, Flora Tallinn, IFK Norrköping, IF Sylvia, Trelleborgs FF, Sarpsborg 08, Korona Kielce, Lillestrøm, Desna Chernihiv şi Vorskla Poltava.

  • Fundaşul central a bifat 53 de selecţii şi 4 goluri în tricoul naţionalei ţării sale.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele