Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 30 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21576191/1/cfr-cluj-fcsb-play-off-superliga-superbet-14-04-2024-1.jpg

FCSB a învins-o pe Farul, scor 2-1, sâmbătă seară şi a devenit matematic campioană.

Gigi Becali a declarat, în urmă cu doar câteva săptămâni, că Florinel Coman (26 de ani) va pleca de la FCSB la finalul acestui sezon. Ulterior s-a aflat că ”şeptarul” echipei bucureştene va merge în Qatar, la Al-Duhail, acolo unde ar urma să câştige 8 milioane de euro în 4 ani.

Acum, Mihai Stoica a vorbit despre oferta pe care o are Florinel Coman, în cadrul emisiunii Fotbal Show. Preşedintele Consiliului de Administraţie a dat de înţeles că vedeta echipei va pleca în Qatar şi a punctat că ofertat primită de Coman este de nerefuzat.

"Coman va pleca, probabil, în Qatar. La salariul care i se oferă acolo, nimeni nu poate să îi dea alt sfat decât să-şi administreze bine banii.

Foarte mulţi bani va câştiga acolo, foarte mulţi. 

Salariul pe care Florinel Coman îl va încasa acolo, l-ar clasa în orice campionat din Europa, vorbesc de cele cinci ligi mari.

Cred că în Italia ar fi în primii 10%, în Anglia poate primii 30%. Salariul este imens. Salariul lui Florinel Coman este aproape de cele mai mari salarii pe care le iau fotbaliştii lui Bayer Leverkusen", a declarat Mihai Stoica, în exclusivitate la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele