Ultima oră
Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo” Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo”
Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău” Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău”
Suma incredibilă pe care o câştigă Messi la Inter Miami! Depăşeşte masa salarială a multor echipe din MLS Suma incredibilă pe care o câştigă Messi la Inter Miami! Depăşeşte masa salarială a multor echipe din MLS
Victorie şi calificare pentru Sabalenka în turneul de la Roma! Pe cine va întâlni în finală Victorie şi calificare pentru Sabalenka în turneul de la Roma! Pe cine va întâlni în finală
VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1! Cele două s-au mai întâlnit în acest sezon VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1! Cele două s-au mai întâlnit în acest sezon
VIDEO | Almeria - Barcelona 0-2. Catalanii sunt aproape siguri că vor fi vicecampioni ai Spaniei VIDEO | Almeria - Barcelona 0-2. Catalanii sunt aproape siguri că vor fi vicecampioni ai Spaniei

Florinel Coman, luat în vizorul unui club uriaş din Europa: „O să plece din vară” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat pe 7 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21550913/1/farul-constanta-fcsb-play-off-superliga-superbet-31-03-2024-1.jpg

FCSB a învins pe teren propriu, scor 2-0, pe Universitatea Craiova, în etapa a treia din play-off-ul Superligii.

Florinel Coman a deschis scorul în minutul 29. Vedeta celor de la FCSB a executat magistral o lovitură liberă. Mingea ce a prins un uşor efect l-a păcălit pe portarul Popescu. Reuşita împotriva Craiovei reprezintă golul 17 în acest sezon din Superliga pentru Coman.

Florinel Coman este jucătorul care a contribuit la cele mai multe goluri în acest sezon de Superliga. Principalul vârf de atac de la FCSB este şi unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti din prima ligă, având o clauză de reziliere în valoare de 5 milioane de euro.

Şeptarul bucureştenilor a trecut peste perioada dificilă când a fost chinuit de accidentări, iar acum este aproape de titlu cu FCSB. Mai mult decât atât, acesta ar fi ajuns pe lista marilor echipe ale Europei. 

Coman ar fi refuzat deja o ofertă din Argentina, după spusele lui Gigi Becali, şi ar fi intrat în vizorul lui Stuttgart.

Un nou club din Germania a intrat în cursa pentru Florinel Coman

Aflat în studio-ul Fanatik Superliga, Adrian Ilie a fost întrebat dacă îl duce pe atacantul „roş-albaştrilor” în Germania, iar acesta a dezvăluit că Borussia Monchengladbach a intrat în cursa pentru semnătura lui Florinel Coman.

„Sunt mai multe echipe din Germania. Stuttgart şi a apărut şi Borussia Monchengladbach. Toate echipele se interesează. Este foarte simplu pentru el, are o clauză de 5 milioane, se plăteşte şi pleacă. Eu cred că o sa plece din vară. Aş vrea să plece înainte de campionatul european” , a spus Adrian Ilie, la Prima Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele