Ultima oră
Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio” Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio”
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”

Focar de Covid la Gaz Metan Mediaş. Alte trei echipe din Casa Liga 1 au revenit în ţară cu acelaşi avion

Gaz Metan Mediaș Publicat de Daian Cutu pe 15 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38233/20554008/1/gaz.jpg

Gaz Metan Mediaş a fost extrem de afectată de Covid, cu ocazia revenirii din cantonamentul de iarnă din Turcia. Cei de la ProSport scriu că formaţia lui Ilie Poenaru are 14 cazuri pozitive! Situaţia este mai gravă decât la Universitatea Craiova, care are 9 jucători infectaţi şi câţiva oameni din staff.

Rapid, UTA Arad şi Chindia Târgovişte s-au mai aflat în avionul de întoarcere cu ardelenii, informează sursa mai sus citată. Cei de la Mediaş ar trebui să dispute primul meci din Casa Liga 1, pe data de 23 ianuarie, de la ora 17:00, în direct pe Look Sport+. În acest context, probabilitatea ca partida să se dispute scade drastic, de asemenea şi alte confruntări ale etapei ar putea fi periclitate.

Au rămas şi fără preşedinte

Clubul Gaz Metan Mediaş a anunţat miercuri, că Valentin Iordănescu a decis să renunţe la funcţia de preşedinte al grupării.

Iordănescu şi-a explicat decizia într-o scrisoare deschisă adresată suporterilor, în care a precizat că “atunci când nu mai poţi ajuta pentru că nu mai eşti ajutat, trebuie să pleci”.

 

mail-share icon Email
viewscnt