Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Fondul american RedBird a finalizat achiziţia AC Milan pentru o sumă fabuloasă

AC Milan Publicat de Daian Cutu pe 31 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/20842192/1/ac-milan.jpg

RedBird Capital Partners a anunţat, miercuri, că a finalizat achiziţia Associazione Calcio Milan cu 1,2 miliarde de euro, informează gruparea din Serie A, pe site-ul oficial.

“În calitate de nou proprietar al AC Milan, RedBird va continua investiţiile în toate zonele cheie care vor duce la progresil clubului din punct de vedere sportiv şi comercial”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul AC Milan.

“Viziunea noastră pentru AC Milan este clară: ne vom susţine jucătorii talentaţi, antrenorii şi stafurile pentru a obţine succese pe teren şi a le permite fanilor noştri să împărtăşească experienţele extraordinare ale acestui club istoric”, a afirmat Gerry Cardinale, fondator RedBird.

RedBird Capital Partners este deosebit de activ în sectorul marketingului sportiv din America de Nord, având implicare în special la echipele de baseball New York Yankees şi Boston Red Sox. În Europa, a preluat în vara anului 2020 controlul (85% din acţiuni) asupra clubului Toulouse.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele