Ultima oră
”Mă duc şi eu în vacanţă acum”. Louis Munteanu, ultimul meci pentru Farul ”Mă duc şi eu în vacanţă acum”. Louis Munteanu, ultimul meci pentru Farul
Andrei Ivan a terminat în forţă şi a anunţat la ce echipă va juca în stagiunea viitoare Andrei Ivan a terminat în forţă şi a anunţat la ce echipă va juca în stagiunea viitoare
Revine Sorin Cârţu în Superligă? "E aici, m-am despărţit de domnia sa acum 15 minute" | VIDEO EXCLUSIV Revine Sorin Cârţu în Superligă? "E aici, m-am despărţit de domnia sa acum 15 minute" | VIDEO EXCLUSIV
Sepsi se desparte de un jucător experimentat. ”Vreau ca la anul să ajung din nou în play-off” Sepsi se desparte de un jucător experimentat. ”Vreau ca la anul să ajung din nou în play-off”
Lovitură în Superliga! Un influent om de afaceri a decis să se împlice Lovitură în Superliga! Un influent om de afaceri a decis să se împlice
Simona Halep s-a retras de la turneul WTA de la Rabat Simona Halep s-a retras de la turneul WTA de la Rabat

Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 5 mai 2024
mail-share icon Email

 

Sepsi OSK s-a impus categoric în deplasare, scor 4-1, cu Farul Constanţa, în etapa a opta din play-off. Atacantul slovac Pavol Safranko a marcat trei goluri.

Covăsnenii termină sezonul pe teren propriu, contra celor de la Rapid, echipă aflată în criză de rezultate.

Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a declarat că sunt probleme foarte mari de lot. Antrenorul Bernd Storck abia are câţiva jucători să pună pe banca de rezerve pentru confruntarea cu Rapidul.

"Noi avem probleme mult mai mari. Avem foarte mulţi jucători accidentaţi. Pentru meciul cu Rapid abia dacă avem 15-16 jucători, cu tot cu juniorii. Dar vom juca acasă, e ultimul meci în faţa suporterilor noştri din sezonul 2023/2024, deci sper că va fi stadionul plin.

Normal că vrem să câştigăm. Dacă Rapid pierde la Cluj sau face egal, iar noi batem Rapid, atunci locul 5 e asigurat", a spus omul de afaceri, pentru Sport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele