Ultima oră
Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate
Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro!  Anglia sau Germania!”

Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro! Anglia sau Germania!”
UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro
”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni ”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni
Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil” Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil”
”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 5 mai 2024
mail-share icon Email

 

Sepsi OSK s-a impus categoric în deplasare, scor 4-1, cu Farul Constanţa, în etapa a opta din play-off. Atacantul slovac Pavol Safranko a marcat trei goluri.

Covăsnenii termină sezonul pe teren propriu, contra celor de la Rapid, echipă aflată în criză de rezultate.

Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a declarat că sunt probleme foarte mari de lot. Antrenorul Bernd Storck abia are câţiva jucători să pună pe banca de rezerve pentru confruntarea cu Rapidul.

"Noi avem probleme mult mai mari. Avem foarte mulţi jucători accidentaţi. Pentru meciul cu Rapid abia dacă avem 15-16 jucători, cu tot cu juniorii. Dar vom juca acasă, e ultimul meci în faţa suporterilor noştri din sezonul 2023/2024, deci sper că va fi stadionul plin.

Normal că vrem să câştigăm. Dacă Rapid pierde la Cluj sau face egal, iar noi batem Rapid, atunci locul 5 e asigurat", a spus omul de afaceri, pentru Sport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele