Ultima oră
VIDEO | Flacăra olimpică a plecat din Grecia spre Marsilia, pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024 VIDEO | Flacăra olimpică a plecat din Grecia spre Marsilia, pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024
Cristi Balaj, ironii la adresa unui arbitru din Superliga. „Bine că e la VAR, nu în teren” Cristi Balaj, ironii la adresa unui arbitru din Superliga. „Bine că e la VAR, nu în teren”
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. Oaspeţii au deschis scorul VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. Oaspeţii au deschis scorul
"Când m-am apucat de fotbal nu mă gândeam că am să ajung atât de sus". La exact 18 ani de la semifinala cu Middlesbrough, Nicolae Dică a rememorat dubla istorică | EXCLUSIV "Când m-am apucat de fotbal nu mă gândeam că am să ajung atât de sus". La exact 18 ani de la semifinala cu Middlesbrough, Nicolae Dică a rememorat dubla istorică | EXCLUSIV
Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone
John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul

Formula 1 | Angajata Red Bull a sesizat oficial FIA în cazul Horner

Formula 1 Publicat pe 17 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21526729/1/profimedia-0823498181.jpg

Formula 1 |  Angajata Red Bull a sesizat oficial FIA în cazul Horner

Angajata echipei de Formula 1 Red Bull care a formulat acuzaţiile de "comportament nepotrivit" la adresa şefului echipei, Christian Horner, a depus o plângere la comisia de etică a Federaţiei Internaţionale de Automobilism (FIA), informează BBC.

Potrivit postului britanic, plângerea adresată organismului de conducere al sporturilor cu motor vine în urma a două rapoarte anterioare.

Primul a venit pe 2 februarie, prin intermediul liniei telefonice de etică F1 a FIA, cu câteva zile înainte ca acest caz să devină public. Acest apel făcea referire directă la comportamentul lui Christian Horner faţă de o angajată a echipei austriece şi cerea FIA să analizeze problema, exprimându-şi totodată temerea că Red Bull încearcă să muşamalizeze afacerea.

Al doilea raport, întocmit la 6 martie, reiterează acuzaţiile formulate în primul raport şi avertizează că, dacă organismul nu va acţiona, denunţătorul - a cărui identitate nu a fost precizată de BBC - va informa presa.

Contactată de AFP, FIA a răspuns că "nu este în măsură să confirme că plângerea a fost depusă" din cauza procedurilor pe care le aplică la nivel intern în tratarea acestui tip de cazuri şi a "confidenţialităţii stricte pe care şi-o impune şi pe care va continua să şi-o impună".

Horner, în vârstă de 50 de ani, care este căsătorit cu fosta componentă Spice Girl Geri Halliwell, care a apărut alături de el la Marele Premiu al Bahrainului, a negat întotdeauna acuzaţiile care i se aduc.

El a fost exonerat săptămâna trecută de Red Bull, după o anchetă internă de 10 săptămâni efectuată de un avocat extern numit de echipa austriacă. Angajata, care a fost suspendată din echipă după ce plângerea sa a fost respinsă, ar fi decis să facă apel la decizia internă şi a cerut Red Bull să îşi reconsidere poziţia, potrivit mai multor informaţii din presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele