Ultima oră
VIDEO ǀ Sepsi – Dinamo, luni, de la 20:00, în direct la Prima Sport 2. Echipele de start VIDEO ǀ Sepsi – Dinamo, luni, de la 20:00, în direct la Prima Sport 2. Echipele de start
Încă un antrenor din Liga 2 a fost demis! Încă un antrenor din Liga 2 a fost demis!
Enes Sali, transferat de Farul la FC Dallas, în MLS Enes Sali, transferat de Farul la FC Dallas, în MLS
După criza de nervi de la finalul meciului cu Tottenham, lui Haaland i-a revenit zâmbetul pe buze. Ce l-a distrat pe atacantul norvegian După criza de nervi de la finalul meciului cu Tottenham, lui Haaland i-a revenit zâmbetul pe buze. Ce l-a distrat pe atacantul norvegian
Final de sezon pentru Dan Petrescu în Coreea de Sud. ”E dezamăgitor că nu am putut reveni” Final de sezon pentru Dan Petrescu în Coreea de Sud. ”E dezamăgitor că nu am putut reveni”
Gigi Becali s-a săturat şi a distrus doi titulari de la FCSB, după eşecul cu Oţelul: ”Ăla, săracul, mort!”
Gigi Becali s-a săturat şi a distrus doi titulari de la FCSB, după eşecul cu Oţelul: ”Ăla, săracul, mort!”

Formula 1 ǀ Pedro de la Rosa va fi ambasador al echipei Aston Martin

Formula 1 Publicat pe 13 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20887408/1/f1logo.jpg

Echipa Aston Martin Aramco Cognizant Formula On (AMF1) a anunţat numirea lui Pedro de la Rosa ca ambasador.

Într-un rol complet nou, Pedro de la Rosa va prelua sarcini de comunicare, media, PR, marketing, promoţional, comercial şi de consiliere generală pentru operaţiunea AMF1 Formula 1, urmând să lucreze în principal cu echipa de comunicare/media/PR, operatorii de servicii pentru oaspeţi şi cei de la de vânzări comerciale, pentru a maximiza potenţialul de deplasare al echipei.

Spaniolul în vârstă de 51 de ani va consulta şi noul program de dezvoltare a şoferilor AMF1, ajutând la selectarea, formarea şi dezvoltarea tinerelor talente.

Pedro de la Rosa s-a bucurat de o carieră de succes în Formula 1 între 1999 şi 2012, concurând în 104 Mari Premii pentru cinci echipe.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele