adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

Formula 1 ǀ Pedro de la Rosa va fi ambasador al echipei Aston Martin

Formula 1 Publicat pe 13 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20887408/1/f1logo.jpg

Echipa Aston Martin Aramco Cognizant Formula On (AMF1) a anunţat numirea lui Pedro de la Rosa ca ambasador.

Într-un rol complet nou, Pedro de la Rosa va prelua sarcini de comunicare, media, PR, marketing, promoţional, comercial şi de consiliere generală pentru operaţiunea AMF1 Formula 1, urmând să lucreze în principal cu echipa de comunicare/media/PR, operatorii de servicii pentru oaspeţi şi cei de la de vânzări comerciale, pentru a maximiza potenţialul de deplasare al echipei.

Spaniolul în vârstă de 51 de ani va consulta şi noul program de dezvoltare a şoferilor AMF1, ajutând la selectarea, formarea şi dezvoltarea tinerelor talente.

Pedro de la Rosa s-a bucurat de o carieră de succes în Formula 1 între 1999 şi 2012, concurând în 104 Mari Premii pentru cinci echipe.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele