Ultima oră
Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya
VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”

Formula 1 revine la Antipozi. Toată acţiunea se vede pe Prima Sport!

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 31 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21081448/1/profimedia-0760531475.jpg

Fanii Formulei 1 vor trebui să se trezească foarte devreme în acest weekend. Acţiunea se mută la Melbourne, pentru Marele Premiu al Australiei. Toată acţiunea este pe Prima Sport!

Circuitul ”Albert Park” este un clasic al competiţiei, configuraţia de 5.2 kilometri este plină de provocări, ce îmbină liniile drepte lungi cu virajele strânse.

Cursa de anul trecut a fost de vis pentru tandemul Charles Leclerc-Ferrari. Pilotul din Principatul Monaco a fost cel mai rapid în calificări şi a reuşit să câştige şi cursa, însă actuala stagiune a început complicat pentru acesta, şansele la un nou triumf fiind destul de mici.

Liderul clasamentului general şi marele favorit, Max Verstappen a fost nevoit în 2022 să abandoneze, din cauza unor probleme la rezervorul de combustibil. Monopostul Red Bull a început fabulos sezonul.

Verstappen şi coechipierul Sergio Perez sunt cei mai rapizi piloţi ai monetului.

Programul transmisiunilor Marelui Premiu al Australiei:

Vineri

04:30 - Antrenament 1 - Prima Sport 1

08:00 - Antrenament 2 - Prima Sport 1

Sâmbătă

04:30 - Antrenament 3 - Prima Sport 1

08:00 - Calificări - Prima Sport 1

Duminică

07:00 - Cursa - Prima Sport 1

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele