Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Fortuna a plătit cel mai mare câştig la pariuri, din România: aproape 2 miloane de euro cu 30 de lei jucaţi

Noutăți Publicat pe 6 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38116/20972847/1/dsc05754.jpg

 

Fortuna a plătit, la începutul lui 2023, cel mai mare câştig la pariuri din România. Suma se ridică la aproape 2 milioane de euro şi a fost câştigată de un parior din Horezu, judeţul Vâlcea.

Finalul de 2022 a fost unul extrem de inspirat pentru un parior din Horezu, judeţul Vâlcea. Pe 28 decembrie a intrat într-o agenţie Fortuna şi a plasat bilete cu miza minimă de 1 leu. Tichetele conţineau nu mai puţin de 30 de evenimente.

Au urmat două zile de emoţii, dar toate cele 30 de pronosticuri din baschet, volei şi fotbal au ieşit „verzi” şi câştigul total s-a ridicat la 15.500.000 lei, adică peste 3 mililoane de euro. După impozitare, inspiratul parior a rămas cu un castig net total de 9.766.550 lei, aproape 2 milioane de euro.

"Din prima zi am simţit că biletul va fi câştigător. A fost parcă ceva divin. Pe parcursul celor două zile am avut emoţii foarte mari. Vineri seară (nr. 30 decembrie 2022) am aflat că am câştigat şi nu am putut dormi toată noaptea" a recunoscut Dragoş.

"Acum m-am liniştit, dar primesc în continuare foarte multe mesaje. Nu ştiu ce o să fac cu banii, dar abia aştept să plec într-o scurtă vacanţă pentru că am avut un an destul de greu. Mă gândesc să-mi achizitionez o casă şi o maşină, dar toate la timpul lor" a mai declarat câştigătorul.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38116/20972847/7/dsc06040.jpg

Fortuna România reprezintă promisiunea distracţiei şi a siguranţei pariului tău. Experienţa Fortuna este unică, graţie multitudinii de opţiuni pe care ţi le oferă, atât în cele peste 700 de agenţii din toaţă ţara, cât şi online pe www.fortuna.ro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Noutăți

Ultimele articole Toate articolele