Ultima oră
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”
Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos
Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris

Fost jucător şi antrenor la echipe de baschet din Bucureşti, decedat la 71 de ani din cauza Covid-19

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 29 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/19634038/1/bas.jpg

FR Baschet a anunţat, duminică seară, decesul din cauza complicaţiilor generate de Covid-19 a fostului jucător şi antrenor Silviu Rotaru, care a activat la echipe din Capitală.

”Noul coronavirus SARS CoV-2 a mai făcut o victimă în cadrul familiei baschetului românesc, fostul jucător şi antrenor Silviu Rotaru decedând din cauza problemelor cauzate de lupta cu acest adversar nemilos!”, a transmis FR Baschet.

Silviu Rotaru a fost legitimat la echipele Ştiinţa Bucureşti, Politehnica Bucureşti, Dinamo Bucureşti şi ICED Bucureşti, iar la ultima formaţie a activat ulterior şi în staful tehnic alături de reputaţi tehnicieni - Dan Berceanu, Mircea Câmpeanu şi Liviu Călin.

După 1995, împreună cu omul de afaceri Dan Cristescu, cel care a deţinut şi funcţia de preşedinte al FRB pentru o scurtă perioadă de timp, a contribuit la apariţia echipei feminine ACRO Bucureşti, al cărei manager a fost în 1997, când ACRO câştiga titlul naţional.

”Federaţia Română de Baschet îşi exprimă compasiunea şi profundul regret pentru dispariţia prematură a celui care a fost Silviu Rotaru, adresând sincere condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească!”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele