Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

Fosta casă a lui Maradona a fost deschisă pentru fanii argentinieni

Special Publicat de Daian Cutu pe 6 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/20942412/1/maradona.jpg

Casa pe care Diego Maradona a cumpărat-o, la un moment dat, în Buenos Aires pentru părinţii săi are un nou proprietar, iar acesta s-a decis să-i deschidă uşile pentru fanii argentinieni care vor să celebreze victoriile naţionalei albiceleste.

Noul proprietar a anunţat că a pregătit mai multe evenimente în cadrul cărora fanii argentinieni vor putea să celebreze eventuala câştigare a titlului mondial de către selecţionata Argentinei.

Casa a fost scena unor petreceri pentru suporteri la partidele cu Polonia, din grupe, şi la meciul din optimi cu Australia, iar următorul eveniment a fost stabilit pentru meciul cu Ţările de Jos, din sferturi.

Casa a fost vândută după moartea celebrului fotbalist, în 2020, în cadrul unei licitaţii, iar noul proprietar a transformat-o într-un muzeu dedicat lui Diego Maradona.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele