Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Fostul antrenor al lui Markovic, despre problemele care îl trag în jos pe atacantul Craiovei. ”Mirel l-a zguduit destul de tare. Jovan îşi iroseşte talentul”

CS Universitatea Craiova Publicat de Ovidiu Neacşu pe 14 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20919643/1/fc-hermannstadt-universitatea-craiova-cupa-romaniei-19-10-2022-1.jpg

Marin Dună, fost secund la Academica Clinceni şi UTA în mandatele lui Ilie Poenaru, a discutat despre problemele lui Markovic. 

El a lucrat cu Markovic la Craiova, dar şi la Clinceni şi a povestit anumite episoade de când l-a avut drept elev pe atacantul de 21 de ani.

”Eu îl ştiu de mic, avea 16 ani neîmpliniţi când eram la Craiova cu domnul Mulţescu. E un talent imens, dar îşi gestionează viaţa destul de rău. Nu pierde nopţi, nu e genul. Una dintre probleme e greutatea. Iată că a fost pusă pe tapet şi de Rădoi. Markovic dacă ar avea grijă de el şi ar fi puţin mai disciplinate tactic, ar juca la un nivel ridicat, şi nu în România. Am fost şi eu atacant şi ştiu.

Nu e un băiat încuiat. Eu cred că problemele vin de când era copil. Din ce ştiu, el a fost crescut de bunici. Cred că asta ar putea să fie o problemă. Are un băiat care a avut grijă de el, Emil Pieleanu, director sportiv la Craiova.

Eu mai vorbesc cu el din când în când şi ar fi bine să se ţină de capul lui, pentru că e tânăr. Deşi îl ştim de mult timp pe Markovic, încă spunem de el că e tânăr”, a explicat Dună pentru GSP.

”Mirel l-a zguduit destul de tare”

Fostul atacant e de părere că Rădoi a luat decizia de a-l exclude din lot pe Markovic pentru a-i da un semnal de alarmă, dar îl va include, cât de curând, înapoi.

”Eu cred că totuşi va reveni. Mirel l-a zguduit destul de tare. Jovan îşi iroseşte talentul. Nu e genul nesimţit, e mereu cu zâmbetul pe buze. Noi, la Clinceni, la un moment dat, chiar îl lăsam să facă ce vrea. Au fost momente când eram mai duri cu el.

În momentul în care îl băgam, deşi avea 6-7 kg în plus, dădea goluri, făcea lucruri pe teren la Clinceni. El e dezordonat în alimentaţie în afara programului echipei. Eu stăteam în acelaşi hotel cu el la Craiova. Mai aveam grijă de el, dar nu puteam să stau să îl controlez mereu.

Îl mai vedeam că ieşea seara prin oraş. Mai venea cu o cola, cu un croissant. Îi explicam că nu e bine. Bine, atunci era şi foarte mic, nu avea 16 ani împliniţi. Dar uite că au trecut vreo 5 ani şi el tot problema aceasta o are”, a mai spus Marin Dună.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri