adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO | Jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB a făcut spectacol! ”Dubla” reuşită de atacant VIDEO | Jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB a făcut spectacol! ”Dubla” reuşită de atacant
Dezvăluiri halucinante despre cum merg lucrurile la naţionale. Cătălin Cîrjan: ”A fost supus unor abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis” Dezvăluiri halucinante despre cum merg lucrurile la naţionale. Cătălin Cîrjan: ”A fost supus unor abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis”
Decizia luată de Daniel Opriţa, după înfrângerea cu Oţelul. ”O să am o discuţie cu conducerea” Decizia luată de Daniel Opriţa, după înfrângerea cu Oţelul. ”O să am o discuţie cu conducerea”
UEFA a sancţionat mai multe cluburi după incidente şi nereguli la meciurile din cupele europene
UEFA a sancţionat mai multe cluburi după incidente şi nereguli la meciurile din cupele europene
EXCLUSIV | Radu Banciu a dat verdictul! Cel mai slab jucător al naţionalei României. ”Este dintr-o generaţie care trebuia să dispară! Nu a făcut absolut nimic” EXCLUSIV | Radu Banciu a dat verdictul! Cel mai slab jucător al naţionalei României. ”Este dintr-o generaţie care trebuia să dispară! Nu a făcut absolut nimic”
VIDEO | Oţelul - CSA Steaua 3-2. Gălăţenii au obţinut o victorie mare, după ce au tremurat serios în a doua parte VIDEO | Oţelul - CSA Steaua 3-2. Gălăţenii au obţinut o victorie mare, după ce au tremurat serios în a doua parte

Fostul căpitan al naţionalei de rugby a Ţării Galilor, Gareth Thomas, a plătit 75.000 de lire sterline unui fost partener care l-a acuzat că l-a infectat cu HIV

Rugby Publicat pe 30 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/20999727/1/gareth-thomas-cbe.jpg

Fostul căpitan al reprezentativei de rugby a Ţării Galilor, Gareth Thomas, a anunţat, luni, că a plătit peste 75.000 de lire sterline fostului său partener, care a depus o plângere împotriva lui şi l-a acuzat că l-a infectat cu HIV, ascunzând faptul că este seropozitiv.

Potrivit dosarului făcut public în august 2022, reclamantul, Ian Baum, în vârstă de 59 de ani, a considerat că Gareth Thomas, în vârstă de 48 de ani, „nu şi-a luat măsurile de precauţie necesare” pentru a evita infectarea.

Sunt bucuros să anunţ că disputa legală împotriva mea a fost soluţionată”, a spus Gareth Thomas pe Twitter. Dar „nu este o recunoaştere a răspunderii sau a vinovăţiei. Îmi menţin nevinovăţia în toate acuzaţiile fără temei”, a adăugat el.

Potrivit fostului jucător de rugby, „a plăti acum 75.000 de lire sterline plus costurile (de procedură) este nimic în comparaţie cu sumele pe care ar fi trebuit să le cheltuiesc pentru a mă apăra cu succes în instanţă”.

Pentru propria mea sănătate mintală şi a familiei mele, acest acord (...) este extrem de pozitiv”, a adăugat el. „Nu există câştigători în chestiunile cu HIV.” Potrivit BBC, avocaţii lui Ian Baum au confirmat că s-a ajuns la un acord amiabil.

Într-un interviu publicat în august în ziarul britanic The Times, Baum a susţinut că Gareth Thomas „ascunsese faptul că era HIV pozitiv” şi „i-a transmis virusul”.

Potrivit documentelor instanţei, Baum a susţinut că a descoperit statutul HIV al partenerului său, cercetând pe internet pastilele pe care le lua fostul jucător, despre care a spus că erau vitamine când de fapt era un tratament împotriva HIV.

Ian Baum, care susţine că era HIV negativ când a început să se întâlnească cu jucătorul în 2013, spune, de asemenea, că a fost „coercitiv şi autoritar” pentru ca statutul său HIV să nu fie public.

Fostul jucător a dezvăluit că este purtător al HIV în 2019.

Gareth Thomas, care are 100 de meciuri cu Ţara Galilor, a fost primul jucător de rugby din istorie care a dezvăluit că este homosexual în 2009. De la retragerea sa din teren, a devenit un activist pentru drepturile  homosexualilor.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Rugby

Ultimele articole Toate articolele