Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Fostul copil-minune al Barcelonei se va retrage din activitate

Barcelona Publicat pe 22 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21071151/1/fc-barcelona-1.jpg

Bojan Krkic, fosta mare speranţă a fotbalului spaniol, a ajuns la 32 de ani şi urmează să-şi anunţe retragerea.

Krkic a convocat presa pentru ziua de joi, pe stadionul Camp Nou, urmând să anunţe, după toate probabilităţile, că se va retrage din activitatea competiţională.

Bojan Krkic a fost considerat un foarte mare talent pe când era junior la FC Barcelona, fiind comparat cu Lionel Messi.

Krkic a jucat pentru clubul catalan din 2007 până în 2011, în 163 de meciuri, câştigând două Ligi ale Campionilor, trei titluri, o Copa del Rey, o Cupă Mondială a Cluburilor, o Supercupă UEFA şi o Supercupă a Spaniei.

După ce a părăsit Spania, atacantul a avut o traiectorie descendentă, trecând pe la AS Roma, AC Milan, Ajax Amsterdam, Stoke City, Mainz, Avalés şi Impact Montreal. Ultimul său club a fost Vissel Kobe, în Japonia, cu Andres Iniesta ca partener. Contractul său cu gruparea japoneză s-a încheiat în februarie.

Krkic a jucat o singură dată pentru Spania, pe 10 septembrie 2008, într-un meci contând pentru preliminariile Cupei Mondiale, împotriva Armeniei (4-0).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele