Ultima oră
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar

Fostul fotbalist de la FCSB se întoarce în SuperLigă! Alegere surprinzătoare

U Cluj Publicat pe 21 oct 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/20895375/1/miron.jpg


Andrei Miron (28 de ani) revine în SuperLigă! Fostul fundaş central al celor de la FCSB, care s-a despărţit de curând de israelienii de la Hapoel Haifa, e foarte aproape să semneze cu Universitatea Cluj.
 
Plecat de la vicecampioana României după ce Gigi Becali nu a ezitat să-i conteste public valoarea, Miron a jucat doar cinci meciuri în Israel, apoi un cumul de factori l-au făcut să ceară rezilierea contractului. În primul rând, Miron nu mai prindea lista străinilor incluşi pe foaia de joc, iar în al doilea rând soţia sa se pregăteşte să nască. Astfel, stoperul în vârstă de 28 de ani s-a întors în România.
 
Şi nu va sta mult departe de fotbal! Conform Fanatik.ro, Miron va semna cu Universitatea Cluj din postura de jucător liber de contract, urmând să devină liderul liniei defensive a lui Eugen Neagoe. Totodată, transferul lui Miron reprezintă şi o lovitură importantă de imagine pentru Şepcile Roşii, fostul fundaş de la FC Botoşani urmând să devină unul dintre cele mai sonore nume din lot, alături de Alexandru Chipciu.
 
După doar cinci meciuri jucate la Hapoel, Miron s-a despărţit fără mari pretenţii financiare de gruparea din Israel. Imediat, Valeriu Iftime şi-a manifestat dorinţa de a-l readuce la FC Botoşani, dar Miron a preferat proiectul de la Universitatea Cluj.
 
Cotat la 700.000 de euro, Miron a început fotbalul la Galaţi, a impresionat la FC Botoşani în tandem cu Andrei Burcă, apoi a jucat pentru FCSB între februarie 2020 şi iulie 2022.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele