Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Fostul jucător al FCSB-ului, plecat din Superligă într-un campionat mai puternic!

Superliga Publicat pe 25 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20994542/1/fcsb-fc-voluntari-liga-1-casa-pariurilor-22-01-2021.jpg

Pawel Golanski, fostul fundaş dreapta al FCSB-ului, a confirmat transferul la Korona Kielce al lui Marius Briceag, legitimat ultima oară la Universitatea Cluj.

Fostul apărător lateral a făcut anunţul în calitate de oficial al formaţiei poloneze, unde ocupă funcţia de director sportiv.

"Marius nu a lipsit de la antrenamente, iar ultimul său meci oficial a fost la mijlocul lunii decembrie, aşa că este gata să joace.

În ianuarie a jucat două meciuri de pregătire în cantonamentul din Turcia. La unul dintre ele, l-am urmărit alături de antrenorul Kamil Kuzera", a declarat Pawel Golanski, conform Sportowy24 şi Radio Kielce.

Marius Briceag este un fundaş stânga în vârstă de 30 de ani, cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 450.000 de euro.

Pentru Briceag va fi prima experienţă în afara fotbalului românesc. Universitatea Craiova, FC Voluntari, FC Argeş, CSM Râmnicu Vâlcea, Universitatea Cluj şi FCSB sunt echipele din CV-ul său.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele