Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Fostul jucător de la FCSB, reacţie dură. ”N-am avut nevoie de regula U21 ca să demonstrez”

FCSB Publicat pe 21 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21068912/1/foresta-suceava-steaua-bucuresti-cupa-romaniei-27-10-2016.jpg

Sebastian Chitoşcă le-a răspuns contestatarilor săi pe reţele sociale, după ce a primit critici pentru retragerea sa prematură din fotbal.

Fostul jucător a lui FCSB în perioada ianuarie 2016 - august 2017 s-a retras din fotbal la doar 26, după ce a jucat doar 4 meciuri pentru ”U” Cluj. ”Roş-albaştrii” l-au transferat pe Sebastian Chitoşcă de la Ceahlăul încă din 2015, fiind dorit de Mirel Rădoi.

Fotbalistul a luat decizia în 2019 de a se retrage din fotbal, iar acest lucru a fost contestat de mai multe persoane. Reacţia lui Chitoşcă de pe reţele de socializare a fost un răspuns pentru cei care îl critică pentru decizia luată.

”Astea sunt doar dovezi că nu mi-am bătut joc de viaţa mea… Şi cei care mă judecaţi că am dispărut prematur din sport, mai degrabă apreciaţi şi ce am realizat pe propriile mele forţe, nu am avut nevoie niciodată de telefonul fară fir care să sune.

Cam aşa vezi, că <<ăla e al meu, bagă-l titular sau transferaţi-l'>>. Aaa, şi era să uit. Nici de regula minune U21 n-am avut nevoie să pot demonstra că-mi merit locul undeva…

Astea fiind spuse, vă pup şi vă stimez pe toţi cei care munciţi pentru a vă îndeplini visurile”, a scris Sebastian Chitoşcă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele