Ultima oră
VIDEO | Lazio - AC Milan 0-1. Gazdele au avut trei jucători eliminaţi VIDEO | Lazio - AC Milan 0-1. Gazdele au avut trei jucători eliminaţi
VIDEO | Freiburg - Bayern 2-2. Titlul se îndepărtează de bavarezi VIDEO | Freiburg - Bayern 2-2. Titlul se îndepărtează de bavarezi
Ionuţ Ailenei, prestaţie magistrală cu Dinamo. ”Se cunoaşte oboseala” Ionuţ Ailenei, prestaţie magistrală cu Dinamo. ”Se cunoaşte oboseala”
Fostul jucător din Superliga consideră că fotbalul românesc este în creştere: "Uşor, uşor, ajungem iar acolo" | EXCLUSIV Fostul jucător din Superliga consideră că fotbalul românesc este în creştere: "Uşor, uşor, ajungem iar acolo" | EXCLUSIV
Daniela Stanciu, locul 10 în finală la săritura în înălţime din cadrul Campionatul Mondial Indoor Daniela Stanciu, locul 10 în finală la săritura în înălţime din cadrul Campionatul Mondial Indoor
VIDEO EXCLUSIV | Formaţia din Superliga care ar avea probleme mari în play-out. ”Eu cred că ar putea fi una dintre retrogradate” VIDEO EXCLUSIV | Formaţia din Superliga care ar avea probleme mari în play-out. ”Eu cred că ar putea fi una dintre retrogradate”

Fostul mare fotbalist brazilian Juninho, dorit pe post de consilier

Ligue 1 Publicat de Daian Cutu pe 11 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/21380348/1/profimedia-0029951545.jpg

Proprietarul clubului Olympique Lyon, John Textor, a luat legătura cu Juninho în legătură cu posibila revenire a brazilianului la gruparea franceză într-un rol special de consilier.

Nimic nu este stabilit, dar contactele dintre omul de afaceri american şi fostul mijlocaş par să fi fost bune, anunţă lequipe.fr.

Potrivit unor informaţii, John Textor a fost în contact cu Juninho în legătură cu o posibilă revenire la club în calitate de consilier special. Deocamdată, nu s-a convenit nimic.

Director sportiv până în 2021, Juninho şi-a părăsit postul pe fondul unei neînţelegeri cu preşedintele de atunci, Jean-Michel Aulas. De data aceasta, dacă Juninho se va întoarce, va fi într-un rol diferit, după cum a relatat vineri L'Equipe.

Juninho este una dintre cele mai mari legende ale clubului, după perioada în care a fost jucător (2001-2009). A revenit apoi pentru o scurtă perioadă ca director sportiv (2019-2021), care s-a încheiat cu demisia sa pe fondul unor disensiuni profunde cu mai mulţi şefi de la Lyon.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele