Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Fostul mare fotbalist Brian Laudrup a fost concediat de televiziunea daneză

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 24 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20868931/1/lau.jpg

Brian Laudrup, fostul internaţional danez, a fost concediat de televiziunea daneză TV2, din cauza faptului că a turnat un clip comercial pentru Dubai, fără să ceară permisiunea postului.

Brian Laudrup a fost concediat de TV2  săptămâna aceasta după ce fostul internaţional danez a participat, fără să anunţe conducerea postului TV,  la turnarea unui clip comercial pentru ”Visit Dubai”, oficiul de turism al emiratului.

Decizia a fost luată şi în contextul actual, cu problemele legate de respectarea drepturilor omului şi a regulilor de prezervare a mediului, ambele subiecte firebinţi în Qatar, subiete care se află, totodată, în centrul atenţiei opiniei publice daneze.

Brian Laudrup, campion european cu naţionala Danemarcei în anul 1992, era consultant vedetă pentru TV2, postul de televiziune danez care deţine drepturile de difuzare ale meciurilor echipei naţionale a Danemarcei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri