Ultima oră
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”
Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ambele echipe au lovit bara VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ambele echipe au lovit bara
VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani
Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot” Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot”
VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri” VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri”

Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”

FCSB Publicat pe 16 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21560916/1/profimedia-0842081234.jpg

Având 13 puncte avans faţă de urmăritoare, FCSB este 99,9% campioană.

Liderul Superligii ar putea câştiga matematic titlul chiar înainte de startul returului, dacă o va învinge pe Rapid, iar CFR Cluj şi Universitatea Craiova vor obţine maxim un punct în meciurile cu Farul, respectiv Sepsi.

Deja cu gândul la cupele europene, Gigi Becali a anunţat că va cumpăra mai mulţi jucători pentru a-şi întări echipa.

Patronul „roş-albaştrilor” a anunţat că Florinel Coman (26 de ani) va pleca de la FCSB la finalul acestui sezon. Ulterior s-a aflat că „şeptarul” echipei bucureştene va merge în Qatar, la Al-Duhail, acolo unde ar urma să câştige 8 milioane de euro în 4 ani.

Presa din Qatar a anunţat decizia clubului de a-l aduce pe mijlocaşul de bandă a venit în urma sezonului slab făcut de Al-Duhail. Formaţia antrenată de Christopher Galtier, fostul tehnician a lui PSG, a ratat câştigarea campionatului şi nu a reuşit nici măcar clasarea pe podium.

Florinel Coman a avut un sezon incredibil la FCSB. Şeptarul echipei a marcat şi contra CFR-ului un gol superb. În presă s-a scris despre interesul unei echipe din Bundesliga pentru Coman, dar se pare că oferta ar fi venit din Qatar. 

Ladislau Boloni nu e de acord cu transferul lui Florinel Coman în Qatar

Sunt şi voci care critică însă transferul lui Coman la formaţia din Qatar. Ladislau Boloni, fostul mare fotbalist al naţionalei României, consideră că în momentul în care Florinel va ajunge în campionatul din Asia, îşi va pierde o bună parte din calităţi.

Totodată, Boloni este de părere că Florinel Coman ar merita mai mult decât campionatul din Qatar.

„Am citit această ştire puţin deranjantă. Eu aşa cred, că acest băiat merită mai mult, un fotbal mai bun. Eu nu vreau să condamn, pentru că am lucrat şi eu acolo, dar atunci când pui piciorul acolo, pierzi 20% din ceea ce ştii, la antrenament încă 10%, la meci încă 20%...

E foarte greu şi noi nu suntem suficienţi de căliţi. Acest băiat ar merita un club european. De ce nu ajunge acolo? Nu ştiu”, a declarat Ladislau Boloni, la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele