Ultima oră
VIDEO | Rapid - FCSB 0-0, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start VIDEO | Rapid - FCSB 0-0, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start
Dumitru Dragomir ştie ce transfer trebuie să facă Becali la FCSB. Surpriză mare: ”Piticul ăsta e cel mai bun!”

Dumitru Dragomir ştie ce transfer trebuie să facă Becali la FCSB. Surpriză mare: ”Piticul ăsta e cel mai bun!”
VIDEO | Emoţie la cote înalte pe Anfield! Jurgen Klopp, ultima reprezentaţie la Liverpool VIDEO | Emoţie la cote înalte pe Anfield! Jurgen Klopp, ultima reprezentaţie la Liverpool
VIDEO | Manchester City nu s-a încurcat în ultima etapă şi e campioană pentru a patra oară la rând VIDEO | Manchester City nu s-a încurcat în ultima etapă şi e campioană pentru a patra oară la rând
Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3” Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3”
A marcat pentru FCSB în Liga Campionilor şi acum a cucerit titlul în fotbalul feminin, din postura de manager A marcat pentru FCSB în Liga Campionilor şi acum a cucerit titlul în fotbalul feminin, din postura de manager

Fostul patron din Liga 1 pretinde că l-ar fi dat afară pe Dan Petrescu după CFR Cluj – FCSB: ”Prosteşti fotbalul!”

CFR Cluj Publicat pe 12 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21094177/1/cfr-cluj-ss-lazio-uefa-europa-conference-league-23-02-2023-2.jpg

Adrian Porumboiu, fost arbitru şi patron al formaţiei FC Vaslui, a avut un discurs dur îndreptat împotriva antrenorului campioanei en-titre, Dan Petrescu.

Porumboiu a fost deranjat de schimbarea făcută de ”Bursuc” în minutul 76 al meciului CFR Cluj – FCSB (1-1), când Petrescu l-a introdus pe Ovidiu Hoban pe teren în locul lui Karlo Muhar.

Discursul care o să îl înfurie pe Dan Petrescu

El a afirmat că dacă s-ar fi aflat în locul lui Ioan Varga, patronul ”feroviarilor”, l-ar fi dat afară a doua zi pe Dan Petrescu, pe care l-a acuzat că ”prosteşte fotbalul”.

”Se gândesc cei de la CFR Cluj ce să mai scoată din pagubă dacă să-l vândă pe Hoban, dar nu poţi. Te descalifici. Nu vreau să fiu atât de răutăcios cu Dan Petrescu, dar te dezamăgeşte dacă vezi asemenea schimbări.

Mă rog, dacă cineva poate să mă contrazică e dreptul lui, dar noi vorbim de fotbal, ci nu de altceva.

Nu vreau să epatez, dar dacă eram patron şi antrenorul făcea schimbarea pe care a făcut-o Dan Petrescu, cu toată aprecierea, a doua zi nu mai era. Nu poţi să faci. Prosteşti fotbalul!

Nu poţi să faci asta dacă vrei să câştigi. Mă rog, e treaba lor şi nu e treaba mea, dar deocamdată rămân pe varianta asta.”, a declarat Adrian Porumboiu pentru Fanatik.

După 3 etape scurse din play-off, CFR Cluj se află pe locul al 2-lea în clasament, cu 35 de puncte, la 4 ”lungimi” distanţă de lidera Farul Constanţa. Campioana ultimelor 5 ediţii ale Ligii 1 a obţinut 3 egaluri după terminarea sezonului regular.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele