Ultima oră
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!

Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!”

FCSB Publicat pe 24 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21569547/1/mihais.jpg

Mihai Stoica a declarat cine este antrenorul român pe care îl admiră şi îl respectă atât pentru reuşitele lui în fotbal, cât şi pentru caracterul său special.

Oficialul clubului ”roş-albaştrilor” a declarat că îl apreciază extrem de mult pe Răzvan Lucescu, antrenorul echipei PAOK Salonic. MM Stoica a subliniat că are multe în comun cu tehnicianul, pe care îl respectă, în primul rând, pentru calitatea umană de care a dat mereu dovadă.

Astfel, MM Stoica a precizat că deşi Lucescu a cunoscut succesul şi a câştigat mulţi bani, tehnicianul român a rămas acelaşi om şi a reuşit să îşi facă singur un nume.

"Pe Răzvan poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el. (n.r. Şi cu Dan Petrescu?) Da! La mine sunt uşor alegerile de făcut. Nu! Antrenorul trebuie să fie un cumul de calităţi, nu doar să ştie să antreneze sau să facă rezultate. (n.r. cum de aveţi o prietenie cu Lucescu care a fost un anti-stelist) Pur şi simplu aşa te duce viaţă, să cunoşti oamenii mai bine şi să îţi dai seama că ai multe în comun. Îl apreciez enorm! L-am dorit mult la Urziceni, am fost aproape aproape! 

Prima este o declaraţie pe care a dat-o fostul golgheter al Franţei şi al Turcei cu care el lucra în Arabia Saudită care a zis că Lucescu e cel mai bun antrenor cu care a lucrat vreodată! Pentru mine asta a fost suficient. 

Şi a doua tot despre Răzvan, faptul că succesul şi tot ce a realizat în ultima vreme, care l-au făcut, de asemenea, să se desprindă de numele lui Mircea! 

Era greu, el şi-a dezlipit eticheta singur. Câştigând mulţi bani, iar asta în loc să îl facă mai distant de noi muritorii de rând, l-a făcut mult mai uman! Este un om cu care te întâlneşti şi îţi face plăcere să stai de vorbă. Nu îţi vorbeşte de sus, când succesul te schimbă în bine înseamnă că ai valoare, ai caracter!", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele