Ultima oră
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”
Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos
Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris
Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"
Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"
O nouă suspendare pentru Sandro Tonali, după ce a încălcat regulile privind pariurile O nouă suspendare pentru Sandro Tonali, după ce a încălcat regulile privind pariurile
Reeditare a finalei de anul trecut la Madrid Open! Sabalenka şi Swiatek se înfruntă în ultimul act Reeditare a finalei de anul trecut la Madrid Open! Sabalenka şi Swiatek se înfruntă în ultimul act

Fotbalişti de top care ar putea pleca gratis în vara anului 2024

Special Publicat de Daian Cutu pe 25 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21359808/4/primasport-2.jpg

De-a lungul anilor, tot mai mulţi fotbalişti de top fac tot posibilul pentru ca contractele lor să expire, pentru a se putea transfera gratis. Această tendinţă s-a accentuat în special ca urmare a situaţiei financiare delicate în care se găsesc multe cluburi europene în epoca post-pandemică.

Kylian Mbappe, fără îndoială unul dintre cei mai răsunaţi jucători din această listă, pare să se îndrepte spre o plecare de la PSG, având în vedere flirturile repetate cu alte cluburi şi nereuşita unui transfer în sezoanele anterioare. Se pare că transferul său la Real Madrid, despre care s-a vorbit ani de zile, este foarte aproape de a se concretiza. Tânărul campion mondial are o cotă de 7.00 la pariuri online România pentru a se transfera la Real Madrid, asta dacă nu cumva va alege un club din Arabia Saudită, acolo unde ar putea să primească un salariu nemaiîntâlnit în istoria sportului.

O altă situaţie care merită atenţie este cea a tânărului fundaş al Barcelonei, Alejandro Balde. Cu toate că contractul său expiră curând, Barcelona pare hotărâtă să îl păstreze, având în vedere evoluţia sa impresionantă în rolul de fundaş.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21359808/2/primasport-3.jpg

Pe de altă parte, Adrien Rabiot, jucător care a avut parte de critici la Juventus, şi-a consolidat poziţia în echipă, fiind văzut ca o piesă cheie în primul 11. Clubul italian ar putea să îi prelungească contractul dacă forma sa ascendentă continuă.

Piotr Zielinski de la Napoli, unul dintre cei mai subestimaţi jucători din Serie A, şi-a crescut popularitatea datorită contribuţiei sale la victoria în campionat a echipei sale. Totuşi, viitorul său la Napoli este incert, având în vedere apropierea sfârşitului contractului.

Raphael Varane, în ciuda performanţelor sale impresionante la Manchester United, se confruntă şi el cu un viitor nesigur, având în vedere situaţia sa contractuală. De asemenea, Leon Goretzka de la Bayern Munchen pare să fie într-o situaţie similară, deoarece clubul german se străduieşte să îl convingă să semneze un nou contract.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21359808/3/primasport-4.jpg

Talentul şi prestanţa lui Nico Williams de la Athletic Club au fost atât de evidente, încât clubul îl vede ca pe o prioritate. În acelaşi timp, Guido Rodriguez a impresionat la Real Betis, devenind unul dintre cei mai buni mijlocaşi defensivi din La Liga. Viitorul său la club este nesigur, având în vedere lipsa unui acord pentru prelungirea contractului.

Kimpembe de la PSG se află la un moment de răscruce în cariera sa din cauza unei accidentări severe, iar revenirea sa la nivelul anterior este pusă sub semnul întrebării. În contrast, tânărul Lamine Yamal de la Barcelona a făcut valuri la doar 16 ani, aşteptându-se ca această comoară în devenire să primească un contract avantajos în viitorul apropiat.

Jose Gimenez de la Atletico Madrid se află într-o situaţie similară, având în vedere că mai multe echipe îl curtează şi se pare că perioada sa la Atletico ar putea să ajungă la final.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21359808/1/primasport-1.jpg

Youssouf Fofana de la AS Monaco este un alt mijlocaş care merită urmărit, având în vedere interesul manifestat de mai multe cluburi din Premier League. Între timp, Wan-Bissaka de la Man Utd şi Kroos de la Real Madrid sunt amândoi jucători stabiliţi care se află în situaţii incerte cu privire la viitorul lor.

In final, Callum Wilson de la Newcastle şi Jorginho de la Arsenal sunt doi jucători cu experienţă în Premier League care s-ar putea să îşi caute noi destinaţii la finalul sezonului, având în vedere situaţia lor actuală.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele