Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Fotbalistul cu care Gigi Becali poate da lovitura anului la FCSB: ”Are un salt extraordinar!”

FCSB Publicat pe 2 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21003098/1/fcsb-farul-constanta-superliga-superbet-29-01-2023-2.jpg

Bogdan Rusu, fostul atacant al celor de la FCSB, revenit la CS Mioveni în perioada de mercato de iarnă recent încheiată, se gândeşte în continuare la fosta sa echipă.

Vârful în vârstă de 32 de ani speră ca ”roş-albaştrii” să câştige campionatul. Rusu şi-a lăudat câţiva dintre foştii coechipieri, despre care a spus că sunt jucători de calitate. Printre ei se numără Octavian Popescu, Florinel Coman, Darius Olaru şi Andrei Cordea.

Pe lângă aceştia, Bogdan Rusu l-a remarcat şi pe Alexandru Pantea, despre care a spus că a făcut un salt extraordinar în actualul sezon.

”Au mulţi jucători de calitate (n.r. - la FCSB), printre care Tavi Popescu, Coman, Olaru, Cordea. Chiar şi Pantea, care acum are un salt extraordinar. Mă bucur pentru ei şi din partea mea să câştige campionatul!”, a declarat Bogdan Rusu pentru ProSport.

19 meciuri a jucat pentru FCSB Alexandru Pantea în stagiunea curentă, în toate competiţiile (Superligă, Cupa României şi Conference League). Fundaşul lateral în vârstă de 19 ani a reuşit să le furnizeze colegilor săi două pase de gol.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele