Ultima oră
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV

Fotbalistul dat afară de la FC U Craiova la cerinţa fanilor şi-a găsit o nouă echipă! Cu cine a semnat Robert Răducanu

FC U Craiova 1948 Publicat pe 23 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20404986/1/fc-u-craiova-farul-constanta-liga-2-casa-pariurilor-23-03-2021.jpg

Robert Răducanu, în vârstă de 25 de ani, şi-a găsit echipă după ce a fost dat afară de FC U Craiova, după disensiuni cu fanii. Extrema a semnat în Liga 2, cu Universitatea Cluj, echipă cu care speră să promoveze în Casa Liga 1, aşa cum a reuşit cu oltenii, ediţia trecută de divizie a doua.

Universitatea Cluj a anunţat transferul lui Robert Răducanu:

FC Universitatea Cluj a ajuns la o înţelegere cu Robert Răducanu, extrema stângă în vârstă de 25 de ani antrenându-se deja alături de „studenţi”.

Robert a făcut primii paşi în fotbal la centrul de copii şi juniori de la Concordia Chiajna, debutând pentru echipa de seniori a ilfovenilor la finalul sezonului 2014/2015. În cei trei ani petrecuţi la Concordia, Robert Răducanu a bifat 42 de meciuri la nivel de Liga 1, reuşind să marcheze trei goluri şi să ofere alte două pase decisive.

În noiembrie 2018, Robert a ajuns la FC U Craiova. Între anii 2019-2021, acesta a reuşit să obţină două promovări consecutive alături de olteni. A strâns 24 de prezenţe la nivelul ligii secunde pentru Craiova în sezonul 2020/2021, când a înscris de patru ori, iar în acest sezon a jucat în două dintre meciurile „alb-albaştrilor”.

Bun venit la ”U”, Robert Răducanu!”.

Cum a plecat Robert Răducanu de la FC U Craiova? 

FC U Craiova este o echipă la care se întâmplă destul de multe evenimente, după promovarea în Casa Liga 1. Mai nou, există nişte neînţelegeri între galeria oltenilor şi Robert Răducanu. Totul a pornit de la un episod de la partida cu Dinamo, câştigată de olteni cu 1-0.

Unul dintre liderii din galeria oltenilor a avut o intervenţie publică şi a declarat că vrea să audă scuze din partea fotbalistului, pentru că acesta a înjurat, la o fază petrecută în meci, mai mulţi suporteri din tribună.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri