Ultima oră
Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare” Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare”
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini” VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini”
VIDEO | Girona - Barcelona 4-2. Revelaţia din La Liga urcă pe 2 şi o face pe Real Madrid campioană VIDEO | Girona - Barcelona 4-2. Revelaţia din La Liga urcă pe 2 şi o face pe Real Madrid campioană
Monza – Lazio 2-2. Gazdele au egalat în minutul 90+2 Monza – Lazio 2-2. Gazdele au egalat în minutul 90+2
Claudiu Keşeru ştie ce îi lipseşte lui Dinamo: „E uşor atipic” | VIDEO EXCLUSIV Claudiu Keşeru ştie ce îi lipseşte lui Dinamo: „E uşor atipic” | VIDEO EXCLUSIV
A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol! A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol!

Fotbalistul de la FCSB care s-a revitalizat sub comanda lui Edi Iordănescu. ”A jucat foarte bine, cred că acolo este locul lui”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 15 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20395511/1/fcsb.jpg

Helmuth Duckadam a făcut o analiză a meciului dintre FCSB şi Dinamo şi a ţinut să remarce inspiraţia lui Edi Iordănescu cu privire la modul de a-l folosi pe Iulian Cristea, jucător care a fost la un pas să se despartă de formaţia din Capitală.

Fundaşul a fost criticat dur de Gigi Becali, în mandatul lui Dinu Todoran, dar noua conducere tehnică a adus schimbări, iar Cristea a fost printre cei mai buni jucători în fiecare meci cu Edi antrenor.

 ”Un meci în care s-a văzut că FCSB începe să arate a echipă, iar rezultatul nu mi se pare suprinzător având în vedere că FCSB a fost echipa favorită şi net superioară, din toate punctele de vedere. Acesta poate fi un nou început. FCSB a arătat ca o echipă, la ce mă aştept eu cel puţin. Sigur, mai este mult de muncă.

Sunt convins că şi Edi Iordănescu îşi doreşte mai mult, dar am văzut schimbări la echipă. Iulian Cristea a jucat foarte bine, cred că acolo este locul lui, în faţa apărării. Şi Cordea a jucat foarte bine. Acum, ideea este să nu se accidenteze, iar Tănase şi Budescu să revină cât mai repede”
, a spus Duckadam, pentru Realitatea Sportivă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele