Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Fotbalistul din SuperLigă lăudat de Nicolae Dică: "E profesionist 100%! Uite că se poate şi aşa"

CFR Cluj Publicat pe 22 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20927296/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-fcsb-superliga-superbet-24-10-2022.jpg


Progresul lui Andrei Burcă, 29 de ani, în ultimii ani e remarcat şi de către Nicolae Dică.
 
Stoperul CFR-ului a parcurs un drum lung de la FC Botoşani la statutul de căpitan al echipei naţionale, de care s-a bucurat în meciul cu Republica Moldova (5-0), iar devotamentul şi profesionalismul sunt două dintre calităţile remarcate la Burcă. Unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai CFR-ului modern, Andrei l-a impresionat şi pe fostul rival Nicolae Dică:
 
"Burcă e un jucător care s-a impus şi la CFR şi uşor, uşor si la natională. Este profesionist 100%, l-am văzut cât este de implicat, merge la sala înainte şi după. Are nişte calităţi… dar nu extraordinare, dar tot ce face a făcut prin muncă!
 
A luat-o de jos de la Bacău, uite că se poate şi aşa. Dacă îţi vezi de treaba ta ajungi departe. Eu spun că merită să fie căpitanul echipei nationale.
 
Conjunctura l-a făcut să fie căpitan, dar este un om foarte important. Are experienţă", a declarat "Dicanio", la Orange Sport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele