Ultima oră
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins

Fotbalul trece într-o nouă eră! Schimbări istorice la Real Madrid: a fost anunţat noul sponsor oficial: „Stadionul va fi transformat într-o destinaţie virtuală”

Real Madrid Publicat de Răzvan Cîrceag pe 9 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20461026/1/real-madrid.jpg

Real Madrid a anunţat oficial un nou sponsor oficial al clubului. Este vorba de compania Adobe, care stă în spatele unora dintre cele mai de succes aplicaţii digitale, precum Photoshop, Premiere, Illustrator, Acrobat Reader şi multe altele. 

Aceştia anunţă schimbări revoluţionare în lumea fotbalului, în ceea ce priveşte zona digitală şi implementarea unor noi tehnologii care să le ofere fanilor de pe tot globul, o serie de experienţe unice.

Potrivit informaţiilor publicate pe site-ul oficial, Real Madrid şi Adobe vor să ofere divertisment digital de clasă mondială, pentru ca fanii să fie conectaţi atât online, cât şi offline, prin Adobe Experience Cloud. 

Folosind platforma Adobe de date despre clienşi, Real Madrid va crea profiluri de fani în timp real, pentru a înţelege cât mai bine ce-şi doresc aceştia să primească. Apoi li se va livra conţinut personalizat pentru o interacţiune cât mai profundă cu clubul lor de suflet. 

Stadionul va fi transformat într-o destinaţie virtuală accesibilă milioanelor de fani, pentru a se bucura de o relaţie mai personală cu Real Madrid.

„Emoţia electrizantă de care se bucură fanii pe stadion va fi transpusă într-o experienţă digitală captivantă, iar clubul va putea construi legături şi mai strânse cu baza sa de fani din întreaga lume”, a declarat Paul Robson, preşedintele Adobe International. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele