Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

FOTO | Gestul făcut pentru Pele de jucătorii naţionalei Braziliei, după calificarea în ”sferturile” Cupei Mondiale

CM 2022 Publicat de Ovidiu Neacşu pe 5 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39606/20941388/1/profimedia-0742523218.jpg

Brazilia a spulberat-o pe Coreea de Sud cu 4-1 şi s-a calificat în ”sferturile” Cupei Mondiale, în urma unei prime reprize splendide. Jucătorii lui Tite i-au adus un omagiu lui Pele la finalul meciului.

Astfel, fotbaliştii au desfăşurat un banner cu chipul lui Pele. Fostul mare jucător este internat în spitalul Albert-Einstein din Sao Paulo pentru a trata o infecţie respiratorie. El a postat pe contul lui de Instagram un scurt text, precum şi o fotografie cu el făcută în timpul Cupei Mondiale din 1958.

"O să urmăresc meciul de aici din spital şi vă voi susţine pe fiecare dintre voi", a scris el, cu câteva ore înainte de optimile de finală ale Cupei Mondiale dintre Selaçao şi Coreea de Sud." Suntem împreună în această călătorie. Mult succes Braziliei noastre!", a mai notat legendarul fotbalist.

Şi fanii din tribune au afişat un banner uriaş cu chipul lui Pele.

mail-share icon Email
viewscnt

CM 2022

Ultimele articole Toate articolele