Ultima oră
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off
VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene

FOTO | Gică Popescu, şocat de un detaliu din finala CM 2022: "Am rămas consternat. E ruşinos şi golănesc!"

CM 2022 Publicat pe 19 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39606/20956282/3/gica-popescu-12.png


Un gest controversat făcut la finalul marii victorii a Argentinei în faţa Franţei, în finala Campionatului Mondial, i-a deranjat pe doi componenţi ai Generaţiei de Aur. Prezenţi în studioul Fotbal Show pentru a comenta ultimul act din Qatar, Gică Popescu şi Florin Răducioiu l-au criticat pe Emiliano Martinez (30 de ani), portarul "pumelor" care a câştigat Mânuşa de Aur a turneului final.

Imediat după finalul electrizant, Emi Martinez a primit prestigiosul trofeu şi a ales un mod ciudat de a se bucura, punându-l în zona organelor genitale. O scenă venită pe fondul entuziasmului şi a adrenalinei, dar care l-a deranjat pe Gică Popescu:
 
"Eu am crezut că face către cineva acest gest, dar nu ştiu către cine. Am rămas consternat două secunde. E un gest ruşinos pentru cel mai bun portar al turneului final. După o prestaţie fabuloasă, să ai acest gest... la finala Campionatului Mondial se uită copii, se uită doamne. E un gest golănesc!", a spus fostul căpitan al Generaţiei de Aur, în cadrul emisiunii Fotbal Show de pe Prima Sport 1.
 
"E inadmisibil, ruşinos din punctul meu de vedere. El încearcă să facă o glumă după, dar... e reprobabil, din păcate pentru el", a comentat şi Florin Răducioiu.

//i0.1616.ro/media/581/3142/39606/20956282/2/emi2.jpg

Portarul reprezentativei Argentinei, Emiliano Martinez, a declarat duminică, după câştigarea Cupei Mondiale, că acesta este momentul la care a visat, el menţionând şi că naţionala sa a avut de suferit la finala cu Franţa.

Am suferit mult. Ne gândeam că avem jocul sub control, dar ei au reuşit să revină. A fost un meci foarte complicat. Ne era menit să suferim. Adversarii au avut o ultimă ocazie de a câştiga şi din fericire am putut opri mingea. Este momentul la care am visat mereu, nu am cuvinte. Îi dedic familiei mele victoria”, a spus jucătorul, potrivit L’Equipe.

Reprezentativa Argentinei a câştigat, duminică, pentru a treia oară Cupa Mondială la fotbal, învingând în finala din Qatar, disputată pe stadionul Lusail, cu scorul de 4-2 la lovituri de departajare (3-3 după prelungiri), Franţa, campioana din 2018. Pentru argentinieni este primul trofeu mondial după 36 de ani, ei triumfând şi în 1978 şi 1986.

Argentina şi-a luat revanşa după ce la ediţia din 2018, în optimi, a pierdut chiar în faţa Franţei, scor 3-4.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CM 2022

Ultimele articole Toate articolele