adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO | Cristiano Ronaldo a marcat primul gol pentru Al Nassr! VIDEO | Cristiano Ronaldo a marcat primul gol pentru Al Nassr!
Estonia se gândeşte la boicotarea competiţiei dacă sportivii ruşi primesc permisiunea de a participa Estonia se gândeşte la boicotarea competiţiei dacă sportivii ruşi primesc permisiunea de a participa
VIDEO | Chindia – UTA 2-1. Toni Petrea obţine o victorie mare contra lui Laszlo Balint, care are o situaţie tot mai complicată VIDEO | Chindia – UTA 2-1. Toni Petrea obţine o victorie mare contra lui Laszlo Balint, care are o situaţie tot mai complicată
Alin Dudea a revenit la CSM Reşiţa, după despărţirea de Dinamo. Alin Dudea a revenit la CSM Reşiţa, după despărţirea de Dinamo.
Pe cine ar alege Marian Iancu pentru a opri hegemonia CFR-ului? Fostul patron de la Poli Timişoara, răspuns care poate părea surprinzător Pe cine ar alege Marian Iancu pentru a opri hegemonia CFR-ului? Fostul patron de la Poli Timişoara, răspuns care poate părea surprinzător
Danemarca se opune participării ruşilor la JO din 2024, chiar şi sub drapel neutru
Danemarca se opune participării ruşilor la JO din 2024, chiar şi sub drapel neutru

FOTO ǀ Imaginea anului în lumea fotbalului! Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, în aceeaşi reclamă

Fotbal Publicat pe 20 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20925742/1/ronaldo.jpg

Portughezul Cristiano Ronaldo şi argentinianul Lionel Messi, jucătorii care au dominat lumea fotbalului în ultimii 14 ani, au fost fotografiaţi de celebra Annie Leibovitz, într-o reclamă pentru marca Louis Vuitton. Fotografia a devenit virală în social media.

"Victoria este o stare de spirit. Pe lângă tradiţia îndelungată de a crea valizele pentru cele mai râvnite trofee sportive din lume, Louis Vutton celebrează astăzi doi dintre cei mai talentaţi jucători de fotbal", se arată pe Twitter.

La 37 de ani, Ronaldo, şi la 35 de ani Messi, cei doi vor juca probabil pentru ultima oară la Cupa Mondială, care începe duminică în Qatar.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele