Ultima oră
Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi
Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA

FOTO ǀ Omagiu emoţionant al Sampdoriei pentru Vialli şi Mihajlovic

Serie A Publicat pe 8 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20975316/1/figc-vialli.jpg

Clubul italian Sampdoria Genoa a ţinut să aducă, duminică, înaintea startului meciului cu Napoli, din Serie A, un emoţionant omagiu lui Gianluca Vialli. A fost omagiată şi memoria lui Sinisa Mihajlovic.

Înaintea meciului din etapa a 17-a din Serie A, dintre Sampdoria şi Napoli, pe stadion s-a păstrat un minut de reculegere în memoria lui Gianluca Vialli, fostul atacant al clubului genovez, decedat vineri, la vârsta de 58 de ani. În tribune, fanii au afişat bannere care omagiau memoria fostului număr 9, printre care unul pe care se puteau citi trei cuvinte: „Bomber, Campion, Legendă” şi altul pe care scria Veţi trăi mereu în inimile noastre”.

S-a păstrat un minut de reculegere şi în memoria lui Sinisa Mihajlovic, fost jucător al Sampdoriei, care a murit la sfârşitul lunii decembrie, de leucemie. 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20975316/2/twitter-lega-serie-a.jpg

La marginea terenului s-au aflat preşedintele Sampdoriei, Marco Lanna, alături de antrenorul Dejan Stankovic şi de copiii lui Sinisa Mihajlovic. Ei au au arătat publicului tricouri imprimate cu numărul 9, purtând numele lui Vialli, şi cu numărul 11, purtând numele lui Mihajlovic.

Totodată, jucătorii napoletani Giacomo Raspadori, Giovanni Di Lorenzo şi Salvatore Sirigu au adus buchete de flori ca omagiu în memoria celor doi dispăruţi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele