Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Francesco Bagnaia aduce prima victorie, după 15 ani de ”secetă” pentru Ducati la Assen. Se strânge bătălia la general

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 26 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20753826/1/bagnaia.jpg

Francesco Bagnaia a câştigat Marele Premiu al Olandei la MotoGP, desfăşurat pe legendarul circuit de la Assen. Este primul succes pentru Ducati pe acest traseu, după 15 ani de pauză.

Startul a produs o adevărată lovitură de graţie. Fabio Quartararo, liderul clasamentului general a abandonat şi l-a tras după el pe Aleix Espargaro, pilotul Aprilia nu a cedat, a făcut o cursă de recuperare fabuloasă şi a terminat pe locul 4, după o dublă depăşire în ultimul viraj al cursei.

Diferenţa din fruntea clasamentului a scăzut la 21 de puncte în favoarea lui Quartararo. Pe locul secund s-a clasat Marco Bezzechi, aflat la cea mai bună clasare din carieră la MotoGP, în timp ce podiumul a fost completat de Maverick Vinales de la Aprilia.

Caravana MotoGP intră în vacanţa de vară. Următoarea etapă va fi pe 5 august, Marele Premiu al Marii Britanii, pe circuitul de la Silverstone. Toată acţiunea va fi în direct pe Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele