Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

Frank Lampard revine la Chelsea! UPDATE: Antrenorul, prezentat de londonezi

Chelsea Publicat pe 6 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/21088304/1/profimedia-0484936298.jpg

Frank Lampard a fost numit antrenor al echipei Chelsea până la finalul sezonului, a anunţat, joi, clubul londonez. Lampard a fost ales în locul lui Graham Potter, demis duminică. Astfel, este fi o revenire pe banca londonezilor pentru fostul mare mijlocaş, în vârstă de 44 de ani.

  • Premier League e LIVE pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia PrimaPlay.ro, etapă de etapă!

Fotbalistul emblematic (211 goluri în 648 de meciuri pentru club) a mai condus Chelsea timp de 18 luni, între iulie 2019 şi ianuarie 2021. El a fost înlocuit cu Thomas Tuchel, câştigător al Ligii Campionilor patru luni mai târziu.

Pe măsură ce ne continuăm procesul de găsire a unui antrenor permanent, vrem să oferim clubului şi suporterilor o viziune clară şi stabilă pentru finalul sezonului”, a anunţat clubul Chelsea.

Astfel, Lampard revine la Chelsea, echipă pe care a mai antrenat-o în perioada iulie 2019-ianuarie 2021. În cariera de jucător, el a marcat 211 goluri şi a evoluat în 648 de meciuri pentru gruparea care a câştigat sezoanele trecute Liga Campionilor. 

Acum, Lampard are de gestionat o situaţie dificilă, clubul din capitala Angliei fiind pe locul 11 în clasamentul din Premier League, cu numai 39 de puncte în 29 de partide. 


Informaţiile iniţiale 

Fostul internaţional englez Frank Lampard ar fi acceptat oferta de a reveni pe banca tehnică a echipei Chelsea, relatează Sky Sports.

Potrivit sursei citate, oficialii de la Chelsea l-au convins pe Frank Lampard să preia conducerea echipei până la sfârşitul sezonului.

”Nu s-a discutat nimic despre viitorul său la club după finalul sezonului. Procesul de găsire a unui antrenor continuă. Chelsea vrea să-şi asigure antrenorul ideal pentru această poziţie şi se gândeşte la Luis Enrique şi (Julian) Nagelsmann. Antonio Conte nu este candidat!", scrie Sky Sports.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele