Ultima oră
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”

Frankfurt - Dortmund, sâmbătă, de la ora 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi pe PrimaPlay.ro. Meci tare în Bundesliga!

Bundesliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 29 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20900172/1/profimedia-0732490502.jpg

Partida Frankfurt - Dortmund, din runda a 12-a din Bundesliga, va avea loc sâmbătă, de la ora 19:30 şi va putea fi vizionată în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Frankfurt a început foarte bine acest sezon şi se află pe locul patru în Bundesliga, după ce a reuşit două victorii consecutive în campionat, în faţa lui Monchengladbach, 3-1 şi în faţa lui Leverkusen, 5-1. 

Borussia Dortmund se află cu o poziţie mai jos decât adversara sa, pe locul 5. ”Galben-negrii” nu şi-au găsit constanţa în rezultate încă şi nu au profitat de startul slab a lui Bayern, iar acest lucru se întâmplă din cauza multelor absenţe, dar şi a lotului extrem de tânăr pe care îl are la dispoziţie Terzic.  

Ultimele cinci întâlniri directe dintre cele două s-au încheiat cu trei victorii ale lui Dortmund, un rezultat de egalitate, iar o partidă a fost câştigată de Frankfurt.

mail-share icon Email
viewscnt

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele