Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Franţa a învins greu Italia, în prima etapă a Turneului celor Şase Naţiuni

Rugby Publicat de Daian Cutu pe 5 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/21007137/1/fra.jpg

Echipa naţională de rugby a Franţei a învins la Roma, scor 29-24, echipa similară a Italiei, într-un meci contând pentru ediţia 2023 a Turneului celor Şase Naţiuni.

În meciul de la Roma, de pe Stadio Olimpico, francezii au avut de muncă în faţa unei echipe italiene disciplinate şi rapide. Franţa s-a impus cu 29-24, jucătorii cocoşului galic marcând patru eseuri, prin Thibaud Flament, Thomas Ramos, Ethan Dumortier şi Matthieu Jalibert. Italienii au avut şi ei un eseu, înscris de  Ange Capuozzo. Cele două echipe şi-au luat şi punctul bonus – ofensiv pentru Franţa, defensiv pentru Italia.

Următoarea rundă a turneului se dispută în zilele de 11 şi 12 februarie, când se vor juca partidele Irlanda – Franţa, Scoţia - Ţara Galilor şi Anglia – Italia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rugby

Ultimele articole Toate articolele