Ultima oră
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”
Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos

Franţa şi Rusia s-au calificat în finala competiţiei de handbal feminin, de la JO

JO 2020 Publicat pe 6 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/20344891/1/olympic-games-2020.jpg

Echipele naţionale ale Franţei şi Rusiei s-au calificat, vineri, în finală la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după ce au eliminat în semifinale reprezentativele Suediei, respectiv Norvegiei.

În prima semifinală a zilei, Franţa - Suedia, scor 29-27 (15-14), iar în cea de-a doua, Rusia - Norvegia, scor 27-26 (14-11).

Astfel, duminică vor juca pentru medalia de bronz învinsele Suedia şi Norvegia, iar pentru titlul olimpic Franţa şi Rusia.

În 2016, medalia de aur a revenit Rusiei, după finala cu Franţa, iar Norvegia a cucerit bronzul în faţa Olandei.

Naţionala României a ratat la golaveraj calificarea la JO de la Tokyo, în urma turneului preolimpic din Muntenegru.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele