Ultima oră
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”

Fratele lui Paul Pogba va juca în Franţa. Cu ce echipă a semnat

Ligue 1 Publicat de Daian Cutu pe 18 mai 2020
mail-share icon Email

Florentin Pogba(29 de ani) fratele celebrului Paul Pogba de la Manchester United şi-a găst angajament la 6 luni de la despărţirea de Atlanta United, din prima ligă a SUA.

Fotbalistul a semnat cu FC Sochaux, locul 14 în ultimul sezon din liga a doua franceză, încheiat prematur datorită deciziei federale de a suspenda fotbalul, în contextul pandemiei de Coronavirus.

Pogba evoluează pentru naţionala Guineei, unde a strâns 18 selecţii, ţară unde s-a şi născut, spre deosebire de fratele său mai mic, care s-a născut în Franţa şi evoluează pentru finalista ultimei ediţii de Campionat European.

Fundaşul central este cotat de cei de la Transfermarkt la suma de 450.000 de euro, cea mai mare cotaţie a fost de 4,5 milioane de euro, în 2017, pe când evolua în Ligue 1, la Saint-Etienne.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele