Ultima oră
Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti
Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros
Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986" Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986"
OFICIAL | Marius Coman a semnat cu o formaţie din play-off-ul Superligii OFICIAL | Marius Coman a semnat cu o formaţie din play-off-ul Superligii
NEWS ALERT | Şoc în lumea fotbalului! O legendă a Realului se retrage NEWS ALERT | Şoc în lumea fotbalului! O legendă a Realului se retrage
Gigi Becali s-a răstit la Nicolae Dică! "Nu te mai iau niciodată la FCSB" Gigi Becali s-a răstit la Nicolae Dică! "Nu te mai iau niciodată la FCSB"

Fraţii Maior pe podium la etapa din Croaţia a Junior WRC

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 21 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21566124/1/maior.jpg

Echipajul român Norbert Maior/Francesca Maior s-a clasat duminică pe locul al treilea în ierarhia finală a Raliului Croaţiei 2024, în cadrul Junior WRC.

Fraţii Norbert Maior şi Francesca Maior, echipaj care concurează pentru echipa Napoca Rally Academy, au terminat pe podium a doua etapă din cadrul Junior WRC 2024, Raliul Croaţiei. Fraţii Maior au reuşit de-a lungul competiţiei din Croaţia să câştige vineri una din probele speciale, între Jaškovo şi Mali Modruš Potok.

În clasamentul final Junior WRC al Raliului Croaţiei, locul 1 a fost ocupat de echipajul estonian Romet Jurgenson/Siim Oja, iar locul secund de australienii Taylor Gill / Daniel Brkic.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele