Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Frenkie de Jong, foarte aproape de Manchester United, după venirea lui Erik ten Hag

Barcelona Publicat de Ovidiu Neacşu pe 12 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20704292/1/fmhahslxoamuaax.jpg

Erik ten Hag va fi noul antrenor al lui Manchester United din sezonul viitor şi îşi doreşte să aducă mai multe nume mari la formaţia de pe ”Old Trafford”.

Unul dintre jucătorii pe care îi doreşte, managerul olandez, este Frenkie de Jong, cu care a mai lucrat în trecut la Ajax şi alături de care a făcut marea performanţă din sezonul 2018 - 2019, când echipa din Amsterdam a fost aproape să joace în finala UEFA Champions League.

Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani se află la al treilea sezon cu Barcelona şi este o piesă de bază în echipa catalanilor. Cu toate acestea, jurnalistul italian, Fabrizio Romano, anunţă că şefii grupării de pe ”Camp Nou” ar fi tentaţi să îl vândă în această vară, din cauza datoriilor pe care le au şi pentru a face loc altor transferuri.  

Tot Fabrizio Romano a dezminţit zvonurile cum că olandezul s-a înţeles deja cu Manchester United. Acesta spune că au existat discuţii între Frenkie şi clubul englez, dar că prioritatea lui de Jong este să rămână la Barcelona. 

Este importat de precizat că nu doar ”diavolii roşii” s-au interesat de Frenkie de Jong. Bayern Munchen şi Manchester City sunt celelalte cluburi care l-au dorit pe mijlocaşul olandez, cotat la 70 de milioane de euro, de site-ul transfermarkt.   

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele