Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

FRF ar dori Sepsi în play-off! Patronul aruncă ”bomba”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 1 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21037726/1/frf-sepsi.jpg

Adrian Mititelu, patronul echipei FC U Craiova, a făcut o declaraţie surprinzătoare în aceste zile, în contextul atât de discutatului subiect cu privire la meciul pierdut de echipa sa la ”masa verde” cu Sepsi, scor 0-3. Omul de afaceri a declarat că Gabriel Bodescu, secretarul general-adjunct al Federaţiei Române de Fotbal, vrea ca Sepsi să joace în SuperLiga României!

O afirmaţie puternică, dar pe care Mititelu a pus-o pe baza anumitor discuţii din spatele uşilor închise, de la FRF. Patronul oltenilor e tot mai vehement pentru că FC U Craiova şi Sespi sunt în luptă directă pentru un loc în play-off, pentru poziţia a 6-a, mergând pe calea legii pentru ca acest caz să fie rejudecat.

El doreşte ca partida de la Sfântu Gheorghe să se rejoace.

Eu n-am nicio vină şi îmi dai să pierd cu 3-0 pentru că vrea domnul Bodescu să-i bage neapărat pe Sepsi în play-off. Asta mi-a spus mie o păsărică… el e foarte preocupat de ascensiunea lui Sepsi.

În Franţa ce s-a întâmplat cu Olympique Marseille? Dimitri Payet a fost lovit în cap cu o sticlă. Decizia a fost amendă şi rejucarea meciului fără suporteri. Atenţie, în condiţiile în care gazdele au fost vinovate!

Ca să nu mai aibă remuşcări şi mustrări de conştiinţă domnul Dioszegi, să iasă public şi să zică să jucăm săptămâna viitoare meciul, domne! Să fie toată lumea fericită.

Contează foarte mult dacă mâine la şedinţă, şi o să fiu şi prezent acolo la Ligă, vine şi dumnealui sau altcineva din partea clubului: ‘Domne, suntem de acord să jucăm meciul!’. Ei joacă luni, deci putem să jucăm joi şi toată lumea e fericită şi mulţumită.

Cine e mai bun să meargă în play-off! Numai are rost să speculăm nişte aberaţii şi nişte chestiuni care n-au nicio legătură cu realitatea. Cum vrea domnul Dioszegi! Şi din minutul 70 jucăm! Îi trimitem pe Sepsi în play-off pentru o chestiune care va fi premieră mondială. Asta e mai grav, decât să se joace fără spectatori”, a spus Adrian Mititelu pentru Fanatik.

Mesajul cu ”substrat” al lui Adrian Mititelu după egalul cu Chindia

Chindia Târgovişte a încheiat la egalitate marţi, pe teren propriu, scor 0-0, meciul disputat în compania formaţiei FCU Craiova 1948, într-o partidă contând pentru etapa a 28-a a Superligii.

Partida s-a disputat pe stadionul „Ilie Oană”, din Ploieşti. FCU Craiova este pe locul 7 în campionat, cu 37 de puncte, în timp ce Chindia se află pe 9, cu 31 de puncte.

După meci, Adrian Mititelu a transmis un mesaj cu subînţeles. El este convins că partida pierdută cu Sepsi la ”Masa Verde” se va rejuca. 

”Suntem la un punct de locul şase!”

”Am obţinut un punct important, într-un meci extrem de dificil. E greu pe un astfel de teren, împotriva unui adversar preocupat de distrugere a jocului şi comportament violent pe teren! Suntem la un punct de locul şase, urmează două meciuri capitale, plus meciul cu Sepsi de la Sfântu Gheorghe!

Dacă învingem Botoşani şi Hermannstadt, deşi o să fie foarte greu, vom fi în play-off! Avem două meciuri capitale, sâmbătă este primul, avem nevoie de susţinere şi de încredere!”, a scris Adrian Mititelu, pe Facebook.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri