adplus-dvertising
Ultima oră
BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!” BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!”
VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet
Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi” Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ Nimeni din Generaţia de Aur nu va mai candida pentru conducerea FRF! Anunţ trist pentru fotbalul românesc VIDEO EXCLUSIV ǀ Nimeni din Generaţia de Aur nu va mai candida pentru conducerea FRF! Anunţ trist pentru fotbalul românesc
VIDEO | Antrenorul celor de la Afumaţi a tras concluziile după meciul cu Rapid. ”Adversar frumos, cu suporteri frumoşi” VIDEO | Antrenorul celor de la Afumaţi a tras concluziile după meciul cu Rapid. ”Adversar frumos, cu suporteri frumoşi”

FRF înfiinţează un departament de arbitraj şi un departament pentru VAR

Fotbal Publicat pe 29 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20757773/1/premierleaguecom.jpg

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat, miercuri, după Comitetul Executiv, că forul va înfiinţa Departamentul de Arbitraj şi Departamentul aferent implementării VAR, ambele în subordinea CCA.

“Am aprobat crearea unui departament de arbitraj, care va urmări implementarea strategiei de creştere a numărului de arbitri, precum şi a procesului de educaţie al arbitrilor spre fotbalul de mare performanţă. Vom crea şi un departament care se va ocupa exclusiv de implementarea VAR-ului”, a spus Burleanu.

El a vorbit şi despre stadiul implementării sistemului VAR: “Am fost nevoiţi la nivel de regulamente să intervenim. Vă pot confirma că primul meci care va beneficia de asistenţă video va fi meciul de Supercupă disputat în 9 iulie la Arad. Săptămâna aceasta vom finaliza toate aprobările necesare pe care le avem de trecut prin ele în ceea ce priveşte relaţia cu FIFA. Le mulţumesc tuturor celor care s-au implicat în acest proiect. Ne dorim ca echipele care vor participa în acest prim meci să beneficieze şi de un training din partea colegilor noştri din arbitraj”.

“Am împuternicit Comitetul de Urgenţă ca până în 8 iulie să avem o formă consolidată a tuturor regulamentelor Federaţiei. Vom avea un legal handbook”, a mai declarat Răzvan Burleanu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele