Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 17 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20557391/1/rom.jpg

Oficialii FRF se află în căutări acerbe pentru găsirea unui nou selecţioner. După ce avansaseră puternic discuţiile cu Ladislau Boloni, lucrurile au intrat în impas. Apoi s-au reorientat către Edi Iordănescu şi Adrian Mutu.

Totul ar fi din cauza faptului că în contractul viitorului selecţioner vor să introducă o clauză conform căreia poate fi demis, dacă nu va câştiga grupa din Nations League. O misiune nu tocmai uşoară, având în vedere rezultatele României din ultimii mulţi ani. Aceeaşi clauză ar fi avut-o pe masă şi Boloni.

Andrei Vochin a dezvăluit că cei de la FRF negociează cu cei trei tehnicieni simultan, dar favorit a rămas Ladislau Boloni.

 ''Se continuă tratativele cu Boloni, s-au reluat. Speră să incheiem cât mai repede. Dar s-au deschis tratativele şi cu Adi Mutu şi Edi Iordănescu. Pentru că se avansează în timp şi de asta s-a preferat să se ia pulsul şi din altă parte. Boloni rămane titular. Echipa de negociere ştie măcar care e situaţia. S-a vorbit şi cu Edi şi cu Mutu. Asta ca să te asiguri că, în caz de un răspuns negativ, nu o iei de la zero.

Sigur i s-a comunicat lui Boloni un deadline pentru că până la urma e vorba şi de bun simţ... Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu eu. Favorit în momentul acesta este Boloni, după... Nu pot să spun cine e după. Există avantaje şi dezavantaje la fiecare!'',
a declarat Andrei Vochin pentru Telekomsport.ro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri