Ultima oră
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj

FRF vrea să naturalizeze un străin din Casa Liga 1. Ce post ar acoperi acesta la naţională

Echipa nationala Publicat de Ovidiu Neacşu pe 6 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20731509/1/farul-constanta-fc-botosani-liga-1-casa-pariurilor-3-03-2022-1.jpg

Echipa naţională a României a început cu stângul grupa de Nations League, iar înfrângerea cu Macedonia (2-0) a scos la iveală posturile unde sunt probleme.

  • Meciurile din UEFA Nations League se văd pe canalele Prima Sport şi pe www.primaplay.ro

Edi Iordănescu şi oficialii FRF par că au găsit soluţia postului de fundaş stânga, care a dat mari bătăi de cap în ultimul timp. Aceştia ar vrea să îl naturalizeze cât mai repede pe Bradley de Nooijer, care evoluează în momentul de faţă la Farul Constanţa.

Olandezul în vârstă de 24 de ani este extrem de apreciat de selecţionerul Edward Iordănescu, iar conform surselor ProSport cei de la FRF sunt în discuţii neoficiale cu cei de la Farul Constanţa pentru a rezolva cât mai rapid naturalizarea fundaşului stânga. Principalul argument al Federaţiei este că de Nooijer s-a adaptat foarte bine de când este în România şi este şi tânăr, faţă de Camora, care avea 34 de ani când a debutat pentru naţionala României. 

Poziţia cu probleme de la naţionala României  

În ultimii ani fundaşii laterali au fost o problemă pentru naţionala României, în prezent pot evolua pe această poziţie Nicuşor Bancu şi Camora. Ambii jucători au fost criticaţi pentru că nu fac faza defensivă bine. Bancu este mijlocaş stânga de meserie, iar Camora a ajuns la o vârstă la care nu mai face faţă la nivelul cerut de selecţionerul Edi Iordănescu.

S-a mai încercat şi varianta Alin Toşca pe acel post, dar cum acesta s-a retras de la naţională de Nooijer pare cea mai bună soluţie în acest moment.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri