Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Fundaş bosniac, transferat de campioana la baschet masculin U Banca Transilvania Cluj

Baschet Publicat pe 13 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20918933/1/fb.jpg


Echipa de baschet masculin U B Cluj a anunţat, duminică, transferul jucătorului bosniac Nemanja Gordić, care vine de la Mornar Bar (Muntenegru).
 
Născut pe 25 septembrie 1988, Gordić măsoară 1.93 metri şi a debutat în baschetul profesionist alături de Buducnost Podgorica, apoi s-a transferat în 2010 la Lottomatica Roma, unde a jucat timp de două sezoane.
 
În 2012 a semnat cu Azovmash din Ucraina, însă a primit o ofertă de la Partizan, pe care a acceptat-o imediat.De asemenea, bosniacul a îmbrăcat tricoul celor de la KK Igokea şi Cedevita Zagreb. În cele din urmă a revenit la Buducnost, pe care a ajutat-o să câştige în 2018 Liga Adriatică. Mai mult, Nemanja a fost desemnat MVP-ul finalei cu Steaua Roşie Belgrad. 
 
Gordić şi-a adjudecat de două ori Liga Adriatică şi este până în prezent cel mai bun marcator din istoria Ligii Adriatice. Noul jucător al U BT Cluj a fost campion în Serbia şi Croaţia şi a cucerit 7 Cupe ale Muntenegrului, două ale Croaţiei şi una a Serbiei.
 
Fundaşul a bifat 72 de prezenţe în Euroligă şi 92 în EuroCup, cu medii de 9.0 puncte, 3.0 recuperări şi 1.9 pase decisive. Nemanja are şi experienţă internaţională, participând cu naţionala Bosniei la EuroBasket 2011, 2013 şi 2015.
 
U BT Cluj evoluează şi în grupele 7Days EuroCup.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele