Ultima oră
Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene" Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene"
Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025 Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025
Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită
"Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV "Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV
Adrian Mutu, atac subtil la adresa conducerii CFR-ului! "Eu am fost acolo" | VIDEO EXCLUSIV Adrian Mutu, atac subtil la adresa conducerii CFR-ului! "Eu am fost acolo" | VIDEO EXCLUSIV
Cernea, apărat după ce a bruscat un copil de mingi! "L-a împins puţin cu burta" Cernea, apărat după ce a bruscat un copil de mingi! "L-a împins puţin cu burta"

Fundaşul din Casa Liga 1 care începe să atragă atenţia: ”Impresionează de la meci la meci, marchează”

FC Argeș Publicat pe 24 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20406071/1/fc-arges-fc-u-craiova-liga-1-casa-pariurilor-11-09-2021.jpg

Grigore Turda (24 de ani) a avut evoluţii din ce în ce mai solide în Casa Liga 1, motiv pentru care e în centrul atenţiei, iar laudele încep să apară în jurul fundaşului central născut la Sighetu Marmaţiei. Jean Vlădoiu, fostul mare internaţional al naţionalei României, actual preşedinte la echipa piteşteană, are numai cuvinte de laudă la adresa lui Turda.

Atât de departe a mers cu laudele, încât l-a comparat, până la un punct, cu Belodedici. Cine ştie, poate pe viitor FC Argeş ar putea obţine o sumă importantă de bani în schimbul fundaşului, de la o forţă din Casa Liga 1 sau, de ce nu, din afara României.

Belodedici al meu mai mic, Turda, care mă impresionează de la meci la meci, marchează. De aceea şi când am venit aici mi-am dorit foarte mult să rămână în lot, chiar dacă alţii au vrut să îl împrumute pe la Bacău, când am venit în luna decembrie.

Mi-a plăcut foarte tare cum arată, îl vedeam pe Belo, cel puţin la fizic, e greu să îl egalezi. Are multe din el, pe lângă răutate, agresivitate, el încearcă foarte mult acum să se pună la punct cu pasa, aici mai suferă. E un copil pe care te poţi baza, a jucat meci de meci şi a făcut-o foarte bine.

Când i s-a dat şansă, contra celor de la Craiova, el nu a mai ieşit din lot, datorită ambiţiei, determinării. Cred că Mirel îl are în vedere, mai trebuie să lucreze, chiar şi Tofan e un jucător cu calităţi. Dar Turda mi se pare un fundaş central de perspectivă”, a spus Jean Vlădoiu, la Pro X.

Grigore Turda a venit la FC Argeş în iulie 2018, de la Pandurii. În acest sezon a jucat în nouă partide şi a marcat de două ori. Stagiunea trecută, a prins 27 de partide şi a înscris un gol.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele