Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

Fundaşul Kehrer, transferat de PSG la West Ham, pentru 16 milioane de euro. Durata contractuală

Premier League Publicat pe 17 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20821876/1/kehrer.jpg

Fundaşul Thilo Kehrer, la Paris Saint-Germain din 2018, a fost transferat în Premier League, la West Ham United, pentru sumat de 16 milioane de euro.

  • Campionatele Premier League şi Ligue 1 sunt LIVE pe programele Prima Sport şi www.primaplay.ro.   

Clubul englez a oficializat sosirea lui Kehrer, un internaţional german în vârstă de 25 de ani, care a semnat un contract  pe patru sezoane, dar care conţine o opţiune pentru încă doi ani.

Kehrer a venit la PSG în 2018 din Germania, de la Schalke 04, pentru 38 de milioane de euro şi a jucat 128 de meciuri pentru echipa franceză.

Nottingham Forest, prima victorie în Premier League după 23 de ani, 1-0 cu West Ham

Moment istoric pentru Nottingham Forest! Nou-promovata a învins West Ham, scor 1-0, în direct la Prima Sport 4, şi a obţinut, duminică, prima victorie după o pauză de 23 de ani în prima ligă a fotbalului din Albion. Awoniyi, în minutul 45+2, a marcat singurul gol al unui meci care a avut două reuşite anulate de VAR şi un penalty ratat!

Cei mai vechi dintre fanii "pădurarilor" au aşteptat aproape două decenii şi jumătate pentru a vedea un nou meci al favoriţilor pe City Ground, în Premier League. Iar "evenimentul" a început cu o serie de ocazii periculoase şi a continuat, în minutul 43, cu o fază norocoasă pentru gazde: Benrahma a marcat în urma unui contraatac, dar arbitrul Jones a anulat golul, cu ajutorul VAR, pentru un fault al lui Antonio la Mangala.

În prelungirile primei reprize, Nottingham a trecut în avantaj la fel de norocos, Awoniyi trimiţând în poartă mingea jucată neglijent de Johnson. 1-0 la pauză, fosta dublă câştigătoare a Cupei Campionilor Europeni era în grafic!
 

Două bare transversale, VAR, penalty ratat...

Imediat după reluare, spaniolul Fornals a avut şansa de a egala şi a-i readuce liniştea lui David Moyes, dar execuţia sa superbă, cu dreptul, a lovit bara transversală şi apoi a căzut pe linia porţii.

Pe contraatac, în minutul 54, Brennan Johnson a marcat pentru 2-0, însă VAR a intervenit şi de această dată: ofsaid mic, golul se anulează!

Benrahma (61) a nimerit şi el bara transversală, apoi marea şansă a oapseţilor a venit în minutul 66. VAR a intervenit din nou, West Ham a primit penalty pentru un henţ al lui McKenna la un şut al lui Soucek, dar Declan Rice a şutat slab, în dreapta lui Dean Henderson, şi fostul adversar al României la Campionatul European Under 21 din 2019 a reţinut.

Aflată aproape de obiectiv, obţinerea primei victorii pe teren propriu în Premier League după 23 de ani, Nottinghm s-a apărat bine pe final şi s-a ales, astfel, cu cele dintâi puncte ale sezonului. West Ham, în schimb, nu are niciun punct după două etape, situaţie în care se mai află Everton şi Manchester United.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele