Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Fundaşul lusitan Nuno Mendes, absent pentru restul turneului din Qatar

CM 2022 Publicat de Daian Cutu pe 1 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39606/20937192/1/mendes.jpg

Cupa Mondială pentru Nuno Mendes se opreşte. Fundaşul stângă de la PSG, accidentat la coapsă în timpul victoriei Portugaliei împotriva Uruguayului (2-0, luni), nu va mai evolua în restul competiţiei.

Fernando Santos, selecţionerul Portugaliei, a confirmat vestea joi, în cadrul unei conferinţe de presă. „Din păcate, Nuno nu mai poate evolua în restul Cupei Mondiale. Vrea să rămână cu noi şi clubul lui a acceptat că rămâne cu noi, crede că se poate vindeca aici. Arată dorinţa lui enormă de a fi alături de noi, reflectă starea de spirit a acestei echipe. Este important şi minunat", a spus Santos.

Pe lângă fundaşul de la PSG, Portugalia va juca ultimul meci din grupă, vineri, împotriva Coreei de Sud (17.00), fără Danilo.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CM 2022

Ultimele articole Toate articolele