Ultima oră
VIDEO | Un fotbalist de la Malaga şi-a vândut tricoul de joc VIDEO | Un fotbalist de la Malaga şi-a vândut tricoul de joc
Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi
Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor

Fundaşul marocan Achraf Hakimi, vizat de plângere pentru viol. Fotbalistul este căsătorit şi are doi copii

PSG Publicat pe 28 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21035409/1/hakimi.jpg

Fundaşul marocan Achraf Hakimi, vizat de plângere pentru viol. Fotbalistul este căsătorit şi are doi copii

Publicaţia Le Parisien scrie că jucătorul formaţiei Paris Saint-Germain, Achraf Hakimi, face obiectul unei anchete pentru viol, încredinţată de Parchetul Nanterre (Haut-de-Seine) Siguranţei Teritoriale.

O tânără de 23 de ani susţine că a fost agresată de internaţionalul marocan de 24 de ani, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Ea s-ar fi dus la el acasă din Boulogne-Billancourt, în miezul nopţii, cu un Uber comandat de Hakimi. Cei doi s-au cunoscut în ianuarie, pe Instagram.

Fostul jucător de la Real Madrid ar fi sărutat-o ​​atunci pe tânără pe gură şi sâni „în ciuda protestelor ei” şi „ar fi comis o penetrare digitală”, tot cu forţa, potrivit reclamantei, care ar fi „scăpat împingându-l (pe Achraf Hakimi) cu piciorul”,  înainte de a cere unei prietene să vină după ea.

Tânăra, care locuieşte în Fontenay-sous-Bois (Val-de-Marne), a mers duminică la secţia de poliţie din Nogent-sur-Marne (Val-de-Marne), fără a depune plângere, ci pentru a „face declaraţie de viol”. Parchetul din Nanterre s-a autosesizat. 

Reclamanta nu a fost încă audiată de anchetatori şi nici Hakimi, care este accidentat şi nu a putut evolua în meciul cu Olympique Marseille de duminică, dar a fost prezent la gala FIFA The Best de luni seară, de la Paris.

Achraf Hakimi a sosit la Paris Saint-Germain în 2021 de la Inter Milano. Prieten foarte apropiat al lui Kylian Mbappé, cei doi bărbaţi, ambii în vârstă de 24 de ani, s-au afişat pe reţelele de socializare, în timpul Cupei Mondiale din Qatar din noiembrie-decembrie 2022.

Fiu al unei femei de serviciu şi al unui vânzător ambulant, ambii marocani şi stabiliţi în Spania din anii 1980, acest fundaş talentat s-a născut la Getafe, lângă Madrid.

A început fotbalul la Ofigevi, apoi a ajuns la centrul de antrenament al Real Madrid, de unde a plecat la Borussia Dortmund şi apoi la Inter Milano.

Hakimi ar fi putut deveni şi internaţional spaniol, dar a ales să joace pentru Maroc. Vorbitor perfect de spaniolă, este căsătorit cu o actriţă spaniolă, Hiba Abouk. Soţia şi cei doi copii ai lui sunt, potrivit fotografiilor postate pe reţelele sale de socializare, în vacanţă în Dubai.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele